Bilutleie
Gambia
Kollaps
Gambia
Endre personlige detaljer

Leiebil Gambia: Sixt Bilutleie

Vi gjør det enkelt å leie bil i Gambia, og med våre tilbud strekker vi oss langt for at du skal få en hyggelig opplevelse med bilutleie i Gambia. En av stasjonene våre ligger ved den internasjonale flyplassen i Banjul, Gambias hovedstad, som er en av de minste hovedstedene i Afrika. Banjul er også landets eneste havneby, og ligger der Gambiaelven renner ut i Atlanterhavet. Vi har også en stasjon i den større byen Serekunda som er landets økonomiske senter. Sixt bilutleie i Gambia er et godt utgangspunkt for leie av kjøretøy i Gambia. Hos oss finner du et stort utvalg av leiebiler, og du kan skreddersy leiebilen for et best mulig opphold.

Oppdag Gambia med leiebil fra Sixt

Sixt er stolt over å kunne tilby en oppgradert bilflåte med et stort utvalg av kjøretøy, slik at du kan finne den perfekte leiebilen i Gambia etter lommebok og behov. Vi tilbyr biler i alle prisklasser, fra økonomisk kompaktbil og stasjonsvogn til en robust SUV med firehjulstrekk som tar deg enkelt gjennom vanskelig terreng. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Mot et pristillegg kan du også bestille tilleggstjenester som gjør kjøreturen enda mer behagelig, som ekstra sjåfør hvis dere er flere som reiser sammen. Eller hva med en GPS som sørger for at du alltid vet hvor du er, og ekstra forsikring når man ferdes på de ukjente gambiske veiene?

Nyttige opplysninger for kjøringen

Når du skal leie bil i andre land, er det viktig å sette seg inn i trafikkreglene som gjelder for akkurat dette landet. Her er noe av det viktigste du bør kjenne til når du skal kjøre bil i Gambia:

 • Stopp alltid ved de militære kontrollpostene langs veien, og vær klar til å vise både førerkort og forsikringspapirer
 • Setebeltene skal alltid være fastspente
 • Det er viktig å følge med på fartsgrensen når man kjører i Gambia, og de fleste hovedveiene har en maksgrense på 70 km/t.
 • I Gambia må man også være oppmerksom på ville dyr som krysser veien

Det kan være andre trafikkregler som du bør kjenne til før du planlegger en kjøretur i Gambia. Vi anbefaler derfor at du setter deg godt inn i lokale lover og regler for å få en trygg reise i landet.

Noe av det du kan oppleve med leiebil i Gambia

Gambia ligger på vestkysten av Afrika, som på folkemunne ofte omtales som «The smiling coast». Den langstrakte kysten inviterer til et herlig strandliv, mens byene Banjul og Serekunda er kjent for sine pulserende markeder og yrende folkeliv. En reise til Gambia bør også inkludere en safari eller et besøk i Abuko naturreservat. En kjøretur langs Gambiaelven med et eksotisk fugle- og dyreliv bør man også få med seg. Byen Janjanbureh - også kalt Georgetown - er en av de eldste i Gambia og stammer fra kolonialtiden. Gambia kan i tillegg by på utallige små fiskelandsbyer som gir et godt innblikk i den tradisjonelle gambiske kulturen og levemåten. Med din egen leiebil fra Sixt i Gambia får du en unik mulighet til å oppleve Afrikas minste land på best mulig måte!

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service