Bilutleie
Villeneuve-sur-Lot
Kollaps
Frankrike // Villeneuve-sur-Lot
Endre personlige detaljer

Leiebil Villeneuve-sur-Lot: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Villeneuve-sur-Lot hjelper deg med å oppleve denne vakre byen og dens spektakulære omgivelser på best mulig måte. Velg en leiebil blant vårt store utvalg av kjøretøy. Bilflåten oppgraderes jevnlig, slik at vi kan tilby kundene våre moderne bilteknologi og herlig komfort. Utvalget vårt består av prisgunstige, små kompaktbiler samt større, luksuriøse modeller. Dermed kan alle finne en leiebil i Villeneuve-sur-Lot som passer for dem. Vi har konkurransedyktige priser på bilene våre, slik at alle kan oppleve vakre Villeneuvre-sur-Lot på sine egne premisser!

 
 • Villeneuve-sur-Lot
  Ld Capel - Route de Bordeaux
  47300 Villeneuve-sur-Lot

  Ma. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Villeneuve-sur-Lot

  Sixt Bilutleie
  Ld Capel - Route de Bordeaux
  47300 Villeneuve-sur-Lot

  Ma. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Skreddersydd leiebil i Villeneuvre-sur-Lot

Når du klikker på lenken over, får du en oversikt over tilleggstjenestene til Sixt bilutleie i Villeneuvre-sur-Lot. Skreddersy leiebilen din med navigasjonssystem, barnesete eller ekstra sjåfør, slik at du får det du trenger til oppholdet. Du får i tillegg 500 km inkludert i leieprisen samt gratis ombooking og kansellering hvis reiseplanene dine skulle endre seg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Sørg for at du får sett mest mulig av Frankrike med leiebil i Villeneuve-sur-Lot!

Opplev mer med Sixt bilutleie i Villeneuvre-sur-Lot

Nå kan du oppleve den sjarmerende byen Villeneuve-sur-Lot, som ligger i et av de mest berømte vindistriktet i Frankrike. Byen ligger midt mellom Bourdeaux og Toulouse, og var en viktig handelsby i middelalderen på grunn av den gunstige beliggenheten langs elven Lot. Dette har gjort at byen har mange arkitektoniske perler, deriblant den gamle broen Pont des Cieutats og kapellet Notre-Dame-de-Grâce-et-de-Toute-Jolie. Med en leiebil i Villeneuvre-sur-Lot tar du deg enkelt til den nærliggende byen Pujols, en kjent middelalderby som ligger på en bakketopp, og som anses som en av de vakreste destinasjonene i hele Frankrike. Kjører du enda lenger, kommer du til labyrint-middelalderbyen Cahors. Velkommen til Sixt i vakre Villeneuvre-sur-Lot!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service