Bilutleie
Saint Jean Cap Ferrat
Kollaps
Frankrike // Saint Jean Cap Ferrat
Endre personlige detaljer

Leiebil Saint-Jean-Cap-Ferrat: Sixt Bilutleie online

Velkommen til å leie bil i Saint-Jean-Cap-Ferrat i Frankrike! Nå kan du leie bil på halvøya Saint-Jean-Cap-Ferrat, som ligger like utenfor Nice, og som anses for å være en av de vakreste halvøyene langs hele Den franske rivieraen. Vær oppmerksom på at det ikke er noen Sixt-stasjon i Saint-Jean-Cap-Ferrat, men at overlevering og returnering av leiebilen avtales ved bestilling. Hos Sixt bilutleie i Saint-Jean-Cap-Ferrat kan du velge blant både kompaktbiler, stasjonsvogner og firehjulstrekkere, eller kanskje du vil gå for en stilig sportsbil eller kabriolet for en ekstra kul stil? Sixt bilutleie i Saint-Jean-Cap-Ferrat gjør alt for at du skal få et herlig opphold på Den franske rivieraen!

 
 • Saint Jean Cap Ferrat

  Sixt Bilutleie
  1 Place du Centenaire
  06230 Saint Jean Cap Ferrat

  Ma. - Sø.10:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Oppgrader leiebilen i Saint-Jean-Cap-Ferrat

Den franske rivieraen i Frankrike er kjent som en populær feriedestinasjon for mennesker fra hele Europa, takket være det herlige klimaet og den rolige atmosfæren. Sørg for at også du opplever dette vakre området. Med egen leiebil i Saint-Jean-Cap-Ferrat kommer du deg rundt med god komfort og stil. Oppgrader leiebilen din med GPS, som lar deg navigere blant storslåtte villaer og kritthvite strender. Har du med barna, kan du forhåndsbestille barneseter eller sitteputer, slik at de sitter trygt og godt i baksetet. Sixt bilutleie i Saint-Jean-Cap-Ferrat garanterer at du får et kjøretøy i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Opplev mer på Den franske rivieraen!

Den eksklusive halvøya Saint-Jean-Cap-Ferrat nærmest oser av luksus, med sine storslåtte, pastellfargede herskapshus og grønne, bugnende hager. For ikke å glemme den spektakulære utsikten over det lyseblå og glitrende Middelhavet. Med egen leiebil i Saint-Jean-Cap-Ferrat tar du deg enkelt frem her. Besøk den fargerike småbåthavnen i Nice, kjør langs den milelange Promenade des Anglais eller kjør vestover til Cannes mens du nyter livet langs kysten. Eller hva med å kjøre inn i Monaco for litt ekstra luksus og dekadente opplevelser?

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service