Bilutleie
Rodez
Kollaps
Frankrike // Rodez
Endre personlige detaljer

Leiebil Rodez: Sixt Bilutleie online

Rodez er en veldig koselig by i de sørlige delene av Frankrike, og dermed kan du nyte en rolig atmosfære og vennlig befolkning som vil gi deg et godt inntrykk av stedet. Sixt bilutleie i Rodez burde være førstevalget når det kommer til personlige kjøretøy, med filialer både på Rodez flyplass (RDZ) og togstasjonen midt i sentrum. I utvalget vårt kan du velge blant kategoriene kompaktbiler som er gjerrige med drivstoffet, familiebiler for allmenn bruk, firehjulstrekkere for alle typer veiforhold, luksusbiler for noe ekstra komfortabelt eller varebiler for deg som har mye å frakte. Leiebilopplevelsen blir dermed komplett når du leier bil i Rodez med Sixt.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffer du deg leiebil i Rodez?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Rodez og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan forhåndsbestille enten over nett eller telefon, men det går selvsagt også an å møte opp spontant dersom du befinner deg i Rodez. Ekstratjenester som air condition og lokasjonstillegg fås alltid med på kjøpet, og tredjepartforsikring også er medberegnet i prisen. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Vi tilbyr også fine oppgraderinger som GPS og automatgir for enklere kjøring i Frankrike.

Mange opplevelser venter med leiebil i Rodez

Landskapet i Rodez er svært kupert, og du kan traversere de grønne åssidene som Rodez ligger i når du har ditt eget kjøretøy. Museet Soulages er bygd i ordenlig funkisstil og er en flott attraksjon, og i bykjernen i Rodez er det mange flotte og ærverdige byggverk du kan beundre. Du kan fint foreta landturer rundt Rodez der det er mange småskauer og enger, og småbyene i området har alle sin egen sjarm. Vi er spente på å ta deg hjertelig imot.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service