Bilutleie
Puteaux
Kollaps
Frankrike // Puteaux
Endre personlige detaljer

Leiebil Puteaux: Sixt Bilutleie online

Når du befinner deg i Puteaux, er du i et av Frankrikes største forretningsdistrikter, og her finnes også mye for den shoppingglade å boltre seg i. Puteaux ligger i den vestlige delen av Paris og er et utmerket sted for å få med seg det beste av Frankrikes stolthet. Sixt har lang erfaring i bransjen, og stasjonen vår for bilutleie i Puteaux er et prima eksempel på topp kundeservice. I bilparken vår finner du et utvalg kjøretøy i ulike kategorier for forskjellige behov, som sedaner og stasjonsvogner for kjernefamilien, kompaktbiler til hyggelige priser, høykvalitative premiummodeller for ekstra komfort eller minibusser dersom du har mye med deg på kjøreturen.

 
 • Puteaux La Defense-Sentrum

  Sixt Bilutleie
  34 Place de la Defense
  92800 Puteaux

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Vi er her for å hjelpe deg med en leiebil i Puteaux

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Puteaux og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi tilbyr muligheten for gratis kansellering og ombooking så du ikke trenger å bekymre deg for endringer i timeplanen, og tredjepartforsikring er alltid medberegnet i prisen. Filialen vår ligger rett ved hovedveien A14 som tar deg rett til Paris sentrum, og du kan med letthet bestille tilleggsgoder som navigasjonssystem og barnesete til junior. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Bli godt kjent med Paris med leiebil fra Puteaux

Puteaux rommer skyskraperdistriktet La Defense, så kommer du hit i forretninger, er stasjonen vår et smart valg her. Her ligger også store kjøpesentre og kinoanlegg for deg som vil ha underholdning, og arkitekturen her er noe for seg selv. Motorveien A14 leder direkte til den store Triumfbuen og den enorme rundkjøringen som omringer den, og det store grøntområdet Bois de Boulogne har mye å by på. Det er også kort vei til Louvre-museet og Eiffeltårnet, så flere av Frankrikes fremste attraksjoner kan oppleves med Sixt og en leiebil fra Puteaux.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service