Bilutleie
Poissy
Kollaps
Frankrike // Poissy
Endre personlige detaljer

Leiebil Poissy: Sixt Bilutleie online

Poissy kan regnes som en forstad til millionbyen Paris og kan tjene som et flott utgangspunkt for ditt opphold i hjertet av Frankrike. Her er både skoger, elvebredder og industri, så det er mye å se når du besitter en leiebil i Poissy. Paris ligger kun 20 kilometer mot øst, så det er heller ikke noe problem å komme seg til denne ettertraktede reisedestinasjonen. I vårt utvalg av kjøretøy finner du kompaktbiler som er gjerrige med drivstoffet, familiebiler til normal bruk, minibusser så setemangel aldri blir et tema eller premiummodeller for deg som setter pris på det lille ekstra.

 
 • Poissy
  60 Ter Boulevard Robespierre
  78300 Poissy

  Ma. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:30
  Lø.08:30 - 12:00
   15:00 - 18:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Poissy

  Sixt Bilutleie
  60 Ter Boulevard Robespierre
  78300 Poissy

  Ma. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:30
  Lø.08:30 - 12:00
   15:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Enkelt å ordne med en leiebil i Poissy

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Poissy og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Air condition er alltid installert og gjør at du effektivt kan regulere temperaturen i bilkupeen, mens du får gratis ombooking hvis noe uventet oppstår før du har hentet og betalt for leiebilen din. Det er også tredjepartforskring inkludert med våre modeller, og vi tilbyr praktiske tilleggstjenester som navigasjonssystem og automatgir for en enklere kjøretur rundt i Poissy. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Se hjertet av Frankrike med leiebil i Poissy

I skogområdet Saint-German-en-Laye er det mange turstier der du kan nyte grønne omgivelser, og Poissy rommer også mange golfbaner. Den bilinteresserte bør ta turen til Peugeot-fabrikken som er en av de største i Frankrike, og langs elvebredden er det mye interessant å oppdage. Fra Poissy til Paris sentrum er det knapt en halvtimes kjøretur, eller ta turen mot sør til det ærverdige Versailles. Sixt bilutleie i Poissy bør være førstevalget ditt når du trenger personlig transport i dette området.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Utmerket kundeservice 24/7