Bilutleie
Montfavet
Kollaps
Frankrike // Montfavet
Endre personlige detaljer

Leiebil Montfavet: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Montfavet har en perfekt beliggenhet inne på Avignon flyplass (AVN), hvor du kan hente leiebilen din så snart du har landet. Vi har et stort utvalg av moderne kjøretøy, slik at du kan finne den perfekte leiebilen for deg i Montfavet. Velg mellom praktiske kompaktbiler, luksuriøse sportsbiler og solide SUV-modeller med firehjulstrekk som kommer seg frem overalt. Vi har biler for alle slags budsjetter, og som passer til både forretningsreisende og turister. Våre medarbeidere ønsker deg hjertelig velkommen til vår bilutleie i Montfavet i Frankrike!

 
 • Avignon Flyplass

  Sixt Bilutleie
  141, Allée de la Chartreuse
  84140 Montfavet

  Ma. - Sø.09:00 - 20:00
  Helligdag09:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebil i Montfavet med tilleggsutstyr

Klikk på lenken over for å få mer informasjon om Sixt bilutleie i Montfavet, og se hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. For et lite ekstragebyr tilbyr vi både barnesete, ekstra sjåfør og navigasjonssystem, slik at du alltid vet hvor du befinner deg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Skulle det dukke opp endringer i reiseplanene dine, kan du både endre og kansellere bestillingen din når som helst uten ekstra kostnad.

Opplev Montfavet med leiebil fra Sixt

Montfavet ligger i Avignon i Provence-Alpes-Côte d'Azur - et særdeles vakkert område i Frankrike. Avignon sentrum ligger bare noen få minutter unna, og byr blant annet på flotte kirker, museer og den berømte romerske katedralen Notre-Dame des Doms. Når man er i Avignon, bør man også få med seg Pavepalasset og det kjente landemerket Pont Saint-Bénézet - en halv bro som stopper opp midt ute i elven, og som står på UNESCOs verdensarvliste. Andre utflukter som kan anbefales er en kjøretur til de nærliggende byene Nimes og Uzes, og et besøk til de sjarmerende landsbyene som ligger blant de vakre lavendelfeltene i Provence. Med egen leiebil i Montfavet har du fleksibiliteten til å oppleve denne vakre delen av Frankrike på en effektiv og komfortabel måte.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service