Bilutleie
Marmande
Kollaps
Frankrike // Marmande
Endre personlige detaljer

Leiebil Marmande: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Marmande sørger for at du kommer deg rundt i det sørvestlige Frankrike med flott stil og komfort. Vi har en stor bilflåte som oppdateres regelmessig for å kunne tilby moderne kjøretøy med høy sikkerhet og den nyeste teknologien. På stasjonen vår i Marmande kan du velge blant kompaktbiler, stasjonsvogner og sportsbiler, eller hva med en bil med firehjulstrekk som takler alle slags veiforhold? Vi tilbyr prisgunstige leiebiler i Marmande som passer for både forretningsreisende og ferierende. Du får alltid gratis ombooking og kansellering, noe som kommer godt med ved forsinkelser og endringer i reiseplanen.

 
 • Marmande
  1-3 rue Albert Einstein
  47200 Marmande

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Marmande

  Sixt Bilutleie
  1-3 rue Albert Einstein
  47200 Marmande

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Med skreddersydd leiebil i Marmande

Hvis du klikker på lenken over, kommer du rett til stasjonen vår i Marmande. Her kan du se hvilke ekstratjenester Sixt tilbyr på denne stasjonen. Skal du kjøre lange avstander, kan det være lurt å bestille ekstra sjåfør som tilleggstjeneste. Vi anbefaler også GPS for deg som besøker Marmande for første gang, og som trenger litt hjelp med navigeringen. Sixt bilutleie i Marmande garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Sixt tilbyr også ekstra forsikringer, slik at du kan føle deg ekstra trygg mens du ferdes ute på veiene. Tredjepartsforsikring er imidlertid alltid inkludert i leieprisen.

Opplev mer med egen leiebil i Marmande

Den beste måten å oppleve Marmande i Frankrike på, er med egen leiebil som gir full frihet og fleksibilitet. Marmande ligger i den frodige Aquitaine-regionen som er kjent for sine velsmakende tomater. Den historiske byen kan by på mye flott arkitektur, med bygninger som stammer helt tilbake til 1200-tallet. Benytt også anledningen til å kjøre til Plaine de la Filhole - et stort grøntområde utenfor byen som inviterer til både piknik og sportsaktiviteter. Kjør også til nabobyen Le Reoule, eller besøk de flotte strendene som ligger langs Garonne-elven.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service