Bilutleie
Lorient
Kollaps
Frankrike // Lorient
Endre personlige detaljer

Leiebil i Lorient: Sixt Bilutleie Online

Sixt bilutleie i Lorient kan tilby deg gode leiebilavtaler med rimelige priser her i det vestlige Frankrike. Siden vi ønsker å være førstevalget når du trenger leiebil i Lorient, har vi et stort utvalg av bilmodeller innenfor kategoriene stasjonsvogn for inntil 5 personer, sportsbiler og stilige cabrioleter samt firehjulstrekkere til deg som ønsker en sprekere bil. Du finner noen av våre filialer på Lorient flyplass og Lorient togstasjon TVG for at vi skal være tilgjengelige for deg som kommer med fly eller tog. Våre kjøretøy kommer med flere tjenester inkludert, som forsikringer og air condition på de fleste modeller. Velkommen til oss!

 
 • Vannes Togstasjon TGV
  49 Boulevard de la Paix
  56000 Vannes

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   14:00 - 18:30
  Lø.08:30 - 15:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Vannes Togstasjon TGV

  Sixt Bilutleie
  49 Boulevard de la Paix
  56000 Vannes

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   14:00 - 18:30
  Lø.08:30 - 15:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Oppgraderinger og fordeler med Sixt

For å få mer informasjon om stasjonene våre når du skal booke leiebil i Lorient, kan du klikke på linkene her på nettsiden. Vi tilbyr også oppgraderinger som GPS og barneseter ved behov, slik at du skal kunne tilpasse bilen etter ditt kjøremønster og hvis du reiser med barn. Etter avtale er det også mulig å levere tilbake bilen utenom ordinære åpningstider. Du vil alltid få et kjøretøy i ønsket bilkategori hos oss, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Opplev det vestlige Frankrike med leiebil i Lorient

Et lite stykke inn fra Biscayabukten og ved kanalen Le Blavet finner du byen Lorient på nordvestkysten av Frankrike. Byen ligger i regionen Bretagne i departementet Morbihan. Lorient er en viktig havneby med en rikholdig historie. I sentrum kan du få et innblikk i byens krigshistorie og arkitektur fra 1950-tallet og få også med deg Keroman ubåtbase ved havnen. Byen har flere ganger vært etappemål i Tour de France, og fotballaget FC Lorient Bretagne Sud sin stadion har beliggenhet midt i bykjernen. Med Sixt bilutleie i Lorient kan du også enkelt besøke byens mange restauranter, gå på shopping eller se alle dens spennende turistattraksjoner.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service