Bilutleie
Loire Valley
Kollaps
Frankrike // Loire Valley
Endre personlige detaljer

Leiebil Loiredalen: Sixt Bilutleie online

Hadde det ikke vært gøy med en roadtrip langs Frankrikes kanskje vakreste elveleie? Loiredalen er kjent for vingårder, frukthager og nydelig natur langs en strekning på 28 mil. Sixt bilutleie i Loiredalen vil utstyre deg med pålitelige kjøretøy som i gjennomsnitt er tre måneder gamle. I utvalget vårt velger du mellom kompaktbiler som er enkle å manøvrere, sedaner og stasjonsvogner for dagligdags bruk og minibusser for gruppereisende. Videre tilbys 4x4-biler som sparker godt ifra, eller du kan unne deg selv noe spesielt med en sportsmodell. Våre erfarne medarbeidere vil besvare alle eventuelle spørsmål du måtte ha.

 
 • Chambray-les-Tours
  33 Rue Charles Coulomb
  37170 Chambray-les-Tours

  Ma.07:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Ti. - Lø.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Chambray-les-Tours

  Sixt Bilutleie
  33 Rue Charles Coulomb
  37170 Chambray-les-Tours

  Ma.07:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Ti. - Lø.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Det er ren plankekjøring å ordne med leiebil i Loiredalen

Ved å klikke på lenken ovenfor, får du mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Loiredalen og ekstratjenestene som er tilgjengelige her. Sixt har ingen kredittkortgebyrer, og air condition er installert i samtlige kjøretøy. De som er 18 år kan leie bil hos oss, mens flere forsikringer er forhåndsbetalt for, slik at du kan føle deg trygg i Loiredalen. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Med tillegg som GPS og ekstra sjåfør blir bilreisen i Frankrike en ren fornøyelse.

Hva du kan få med deg med leiebil i Loiredalen

Du velger selv startpunktet når du skal traversene Loiredalen, men du kan uansett vente deg vakre opplevelser. Denne landsdelen kalles for Frankrikes hage, og det finnes rundt 300 slott du kan ta nærmere i øyesyn i området. Det kanskje flotteste av dem alle er Chambordslottet, som har vært kulisse for flere filminnspillinger. Besøker du byen Tours, får du se en av landets mest praktfulle katedraler, og trehusene i Angers er et nydelig skue. Den sentrale delen av Loiredalen har faktisk for lengst blitt lagt til i UNSECOs verdensarvliste. Så du forstår hvor mye spennende som venter deg med leiebil i Loiredalen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service