Bilutleie
Le Passage
Kollaps
Frankrike // Le Passage
Endre personlige detaljer

Leiebil Le Passage: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Le Passage gjør det enkelt for deg å oppdage denne lille perlen i det sørvestlige Frankrike. Vi tilbyr leiebiler til både forretningsreisende og ferierende, og tilbyr et stort utvalg av kjøretøy til gunstige priser. Velg blant små, økonomiske biler eller gå for en romsligere stasjonsvogn eller firehjulstrekker med plass til både familie og bagasje. Vi tilbyr også sportsbiler og kabrioleter for deg som vil oppdage Frankrike i ekstra flott stil og komfort. Med leiebil i La Passage får du også gratis ombooking og kansellering inkludert i prisen.

 
 • Agen-La Garenne Flyplass
  Aéroport d'Agen-La Garenne
  47520 Le Passage

  Ma. - On.08:00 - 18:00
  To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 17:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Agen-La Garenne Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Aéroport d'Agen-La Garenne
  47520 Le Passage

  Ma. - On.08:00 - 18:00
  To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Tilpass leiebilen din i La Passage

Når du leier et kjøretøy hos Sixt bilutleie i Le Passage får du også tilgang til en rekke tilleggstjenester som tilpasser leiebilen basert på dine behov. Inkluder gjerne ekstra sjåfør hvis dere er flere som vil kjøre, eller hva med trygge barneseter for de aller minste? Vi anbefaler også et navigasjonssystem, siden La Passage ligger i et noe avsidesliggende område hvor det kan være lurt å ha med litt veihjelp. Tredjepartsforsikring er også inkludert i leieprisen. Booker du tjenestene på nettet før ankomst, sørger vi for at bilen står klar og venter på deg når du kommer. Sixt kan ikke garantere at du får akkurat den bilmodellen du ønsker, men vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori.

Opplev den franske landsbygden med egen leiebil

Den lille byen La Passage ligger på den franske landsbygden i det sørvestlige Frankrike. Området er mest kjent for sitt vakre naturreservat Réserve naturelle de Frayère d´Alose, og du kommer deg enkelt hit med din egen leiebil i La Passage. Her finner du mange sjeldne fiske- og fuglearter, og du kan nyte naturen og de vakre omgivelsene. Et besøk i La Passage bør også inkludere et besøk på en av vingårdene i området. Ønsker du litt storbyliv, ligger Bordeaux bare 1,5 times kjøring unna. Her kan du både besøke den ikoniske Bordeaux-katedralen og nyte de mange urbane impulsene.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service