Bilutleie
Honfleur
Kollaps
Frankrike // Honfleur
Endre personlige detaljer

Leiebil Honfleur: Sixt Bilutleie online

Honfleur kan bli ditt utgangspunkt for mange fine opplevelser i det nordvestlige Frankrike, spesielt Normandie som er kjent for sitt vakre landskap. Sixt er en av de største leiebilleverandørene i bransjen, og vi har et utvalg av kjøretøy som passer enten dere er mange eller få på tur. Velg den kategorien du ønsker blant kompaktbiler som ikke tar mye plass, sedaner og stasjonvogner til normalbruk, minibusser så det ikke blir mangel på seteplass, eller premiummodeller for deg som setter pris på ekstra kvalitet. Bilutleie i Honfleur har aldri vært enklere.

 
 • Honfleur

  Sixt Bilutleie
  9173 Cours Jean de Vienne
  14600 Honfleur

  Ma. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Ingen sak å ordne med leiebil i Honfleur

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Honfleur og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden vi alltid tar i betraktning timplanen til kundene våre kan du alltid ordne med kostnadsfri ombooking eller avbestilling av ordren din, og det er ingen skjulte kostnader hos oss. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Fine ekstragoder som tredjepartforsikring og flere avgifter er medberegnet i prisen, og du kan uten problemer få tak i tilleggstjenester som barnesete til den lille og ekstra fører.

Severdigheter du kan få med deg med leiebil i Honfleur

Her fra Honfleur kan du foreta mange fine landturer, uansett hvilken himmelretning du beveger deg mot, og langs kysten er det mye fint å oppdage. Den kjente havnebyen Le Havre er rett på den andre siden av bukten, og her kan du lett tilbringe dagen med å oppdage alle severdighetene. Det er også anbefalt å foreta utforskingsturer fra Honfleur oppover langs elven Seinen som kommer helt fra Frankrikes hovedstad, og Le-Mont-Saint-Michel mot sørvest er en uforglemmelig opplevelse. Mye lar seg dermed gjøre med leiebil i Honfleur.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service