Bilutleie
Canet-en-Roussillon
Kollaps
Frankrike // Canet-en-Roussillon
Endre personlige detaljer

Leiebil Canet-en-Roussillon: Sixt Bilutleie online

Opplev en ekte fransk atmosfære i middelhavsbyen Canet-en-Roussillon som grenser til Pyreneene. Byen er kjent for sin spektakulære sjøutsikt, sine historiske bygninger og sitt store tilbud av vannsportaktiviteter. Med egen leiebil i Canet-en-Roussillon kan du oppleve byen og omegn på dine egne premisser. Sixt bilutleie i Canet-en-Roussillon tilbyr flere kategorier av kjøretøy, uansett om du er på forretningsreise eller ferietur. Velg mellom kompaktbiler, stasjonsvogner og sportsbiler, eller hva med en kabriolet for å virkelig nyte den franske kysten med vind i håret?

 
 • Canet-en-Roussillon
  33 avenue de la Mediterranée
  66140 Canet-en-Roussillon

  Ma. - Fr.09:15 - 11:45
   14:30 - 17:30
  Reserver ved denne stasjonen

 • Canet-en-Roussillon

  Sixt Bilutleie
  33 avenue de la Mediterranée
  66140 Canet-en-Roussillon

  Ma. - Fr.09:15 - 11:45
   14:30 - 17:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Skreddersydd leiebil i Frankrike

Med egen leiebil i Canet-en-Roussillon kan du skreddersy kjøretøyet ditt ut ifra egne behov og ønsker. Vi tilbyr tilleggstjenester, som for eksempel navigasjonssystem som gjør det enkelt å vite hvor du befinner deg. Eller kanskje du trenger barneseter til de minste? Leiebilene våre leveres alltid med tredjepartsforsikring inkludert i prisen, og det samme gjelder gratis ombooking og kansellering. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Vi gjør vårt beste for at du skal bli fornøyd, så ta gjerne kontakt hvis du har noen spørsmål om våre tjenester.

Opplev mer med leiebil fra Sixt

Canet-en-Roussillon er en herlig middelhavsby med en finkornet sandstrand som strekker seg nesten en mil ned langs kysten. Dette er en by hvor du virkelig kan boltre deg i vannaktiviteter, uansett om du liker vindsurfing, strandvolley, kajakk eller jetski. Byen er kjent for sitt livlige og pulserende uteliv, så her kan man virkelig slå seg løs! Med egen leiebil i Canet-en-Roussillon kommer du deg enkelt inn til den historiske byen Perpignan som ligger 12 km unna. Det samme gjør også kystbyen Saint-Cyprien ved den spanske grensen. Sixt bilutleie i Canet-en-Roussillon passer perfekt for deg som vil kjøre videre til Pyreneene, fjellkjeden som danner en naturlig grense mellom Frankrike og Spania.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service