Bilutleie på Tampere/Veho Lielahti

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Tampere/Veho Lielahti-stasjon

Adresse

Taninkatu 11, 33400 Tampere, Finland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:30 - 17:30

Våre tjenester ved Tampere/Veho Lielahti

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Tampere, eller Tammerfors, er et prima eksempel på hvorfor Finland blir kalt "de tusen sjøers land", og med en leiebil fra Sixt blir det enklere for deg å utforske de mange innsjøene i det sørlige Finland. Enten du reiser alene eller sammen med et større reisefølge kan vi hjelpe deg å finne en skreddersydd leiebil på Veho Lielahti stasjon i Tampere, og med vår lange erfaring i bransjen er du sikret en god kundeopplevelse. Det går fort med drosje fra Tampere sentralstasjon, og bussholdeplass finnes nesten like ved inngangen. Like etter at du har satt deg bak rattet, kan du trille ut på motorvei 65 som loser deg videre til E12 i sør- eller nordgående retning, hvor du blant annet kan besøke Helsinki eller Turku/Åbo for en spennende storbyopplevelse.
Hvordan skaffe leiebil på Veho Lielahti stasjon i Tampere? Vi er stolte av vår oppgraderte og moderne bilflåte, noe du vil kunne glede deg over når du ønsker å leie bil fra Sixt sin stasjon for bilutleie på Veho Lielahti i Tampere. Her tilbyr vi blant annet sedan og stasjonsvogn for kjernefamilien, økonomibiler til svært hyggelige priser, SUV og minibuss med god plass eller luksusmodeller slik at du kan kjøre rundt med stil. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Med døgnåpen innlevering har du muligheten til å levere leiebilen tilbake også utenom stasjonens offisielle åpningstider, og vi forsikrer alle våre modeller for at kundene våre skal kunne føle seg trygg på veiene. Tilleggsgoder som GPS og ekstra sjåfør kan bestilles når du utfører din reservasjon online eller per telefon.
Show more
Greit å vite når du leier på Tampere/Veho Lielahti
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Tampere/Veho Lielahti?
For å leie en bil med SIXT ved Tampere/Veho Lielahti må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Tampere/Veho Lielahti.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Tampere/Veho Lielahti?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 175 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
Veien til Sixt
(4,9)
Kjøretøyet
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie på Tampere/Veho Lielahti

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Tampere/Veho Lielahti?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Tampere/Veho Lielahti?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Tampere/Veho Lielahti

Vis mer