Bilutleie
Saariselkä
Kollaps
Finland // Saariselkä
Endre personlige detaljer

Leiebil Saariselkä: Sixt Bilutleie online

Saariselkä er et av Finlands viktigste sentre for vintersport. Her er du sikret lange sesonger med gode snøforhold, ettersom tettstedet ligger 250 kilometer nord for polarsirkelen. Mange turister kommer hit årlig for å oppleve villmark og nordlys, og det arrangeres turer både for grupper og alenereisende. Med leiebil i Saariselkä ligger hele den digre villmarken foran deg og du kan selv bestemme hva du vil besøke i ditt eget tempo. Hos Sixt bilutleie i Saariselkä hjelper vi deg gjerne med å skaffe deg et komfortabelt kjøretøy. Kategoriene du kan velge blant er familiebiler med blant annet 4x4 som kan forsere skogsveier, økonomibiler, luksusbiler og minibusser.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Saariselkä?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Saariselkä og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Du trenger ikke å bry deg om avstandene i de store skogene ettersom du får fri kjørelengde med alle våre modeller i tillegg til air condition som vil bli hyppig brukt. Andre tilleggsgoder som GPS og barnesete kan velges på våre nettsider, og vi tilpasser oss kundens behov ved å ha døgnåpent for både inn- og utlevering. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Saariselkä

Finn din egen favorittinnsjø i det nordlige Finland som gjerne også kalles «de 1000 sjøers land». Med leiebil kan du finne steder der du kan bedrive fiske eller padle med kajakk eller kano. Er du av den aktive typen, kan guidete turer med truger og snøscooter anbefales. Ellers er sledeturer hvor du blir trukket av reinsdyr eller av lodne huskyer en unik opplevelse. Området øst for Saariselkä tilhører Urho-Kekkonen nasjonalpark som strekker seg hele veien til den russiske grensen. Ta også en tur innom Pirkon Pirtti, den beste restauranten i området med peisbål, koselig atmosfære og en spennende meny. Bli villmarkens sønn eller datter med Sixt bilutleie i Saariselkä.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service