Bilutleie i Raisio

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Raisio

Du ordner enkelt med leiebil i Raisio

Du ordner enkelt med leiebil i Raisio

Med bilutleie i Raisio har du et praktisk fremkomstmiddel til både innsjøer, dype skoger og små og store byer, og Sixt har noen av de beste tilbudene du vil finne på markedet. Vi har vår filial for bilutleie rett ved motorveien E18 slik at du lett kommer frem til oss, og du slipper trafikkork når du skal videre av gårde. Velg fritt blant kategoriene økonomibiler til hyggelige priser, familiebiler, solide 4x4, luksusmodeller for deg som vil skjemme deg selv bort, eller minibusser for gruppereisende. Sixt ser frem til å ditt oppmøte her i Raisio.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Raisio og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Ubegrenset kjørelengde vil du få god nytte av her i det sørlige Finland, og air condition sørger for effektiv temperaturregulering i bilkupeen og kommer med samtlige modeller. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Bestill gjerne også oppgraderinger som GPS og ekstra sjåførtillatelse for å gjøre kjøreturen i Finland mer bekvem for alle parter.
Hva du kan oppleve med leiebil i Raisio

Hva du kan oppleve med leiebil i Raisio

Barna vil nok ha stor glede av å kjøre til Mummiland, en familiepark som vil underholde alle og bli en stor vinner for de små. Kjør også ut i skjærgården like sør for Raisio der du kan nyte frisk sjøluft og se mange fuglearter, og det går flere hovedveier ut fra Raisio dersom du vil se mer av nærområdet. Like i nærheten ligger Turku, en av de største byene i Finland som også har den kjente havnen der flere av verdens største cruiseskip har blitt bygd. For å få mest mulig ut av opphold med leiebil i Raisio, vil Sixt med glede besvare alle spørsmål du måtte. Velkommen til oss!
Show more
Greit å vite når du leier i Raisio
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Raisio?
For å leie en bil med SIXT ved Raisio må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Raisio.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Raisio?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Raisio. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 140 anmeldelser
Veien til Sixt
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)
Kjøretøyet
(4,9)

Vanlige spørsmål om leie i Raisio

Hva trenger jeg for å leie en bil i Raisio?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Raisio?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Raisio?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Raisio

Vis mer