Bilutleie
Raisio
Kollaps
Finland // Raisio
Endre personlige detaljer

Leiebil Raisio: Sixt Bilutleie online

Med bilutleie i Raisio har du et praktisk fremkomstmiddel til både innsjøer, dype skoger og små og store byer, og Sixt har noen av de beste tilbudene du vil finne på markedet. Vi har vår filial for bilutleie rett ved motorveien E18 slik at du lett kommer frem til oss, og du slipper trafikkork når du skal videre av gårde. Velg fritt blant kategoriene økonomibiler til hyggelige priser, familiebiler, solide 4x4, luksusmodeller for deg som vil skjemme deg selv bort, eller minibusser for gruppereisende. Sixt ser frem til å ditt oppmøte her i Raisio.

 
 • Raisio/Veho Turku

  Sixt Bilutleie
  Vesilaitoksentie 1
  21200 Raisio

  Ma. - Fr.07:00 - 17:30
  Lø.10:00 - 15:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Du ordner enkelt med leiebil i Raisio

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Raisio og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Ubegrenset kjørelengde vil du få god nytte av her i det sørlige Finland, og air condition sørger for effektiv temperaturregulering i bilkupeen og kommer med samtlige modeller. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Bestill gjerne også oppgraderinger som GPS og ekstra sjåførtillatelse for å gjøre kjøreturen i Finland mer bekvem for alle parter.

Hva du kan oppleve med leiebil i Raisio

Barna vil nok ha stor glede av å kjøre til Mummiland, en familiepark som vil underholde alle og bli en stor vinner for de små. Kjør også ut i skjærgården like sør for Raisio der du kan nyte frisk sjøluft og se mange fuglearter, og det går flere hovedveier ut fra Raisio dersom du vil se mer av nærområdet. Like i nærheten ligger Turku, en av de største byene i Finland som også har den kjente havnen der flere av verdens største cruiseskip har blitt bygd. For å få mest mulig ut av opphold med leiebil i Raisio, vil Sixt med glede besvare alle spørsmål du måtte. Velkommen til oss!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service