Bilutleie
Levi
Kollaps
Finland // Levi
Endre personlige detaljer

Leiebil Levi: Sixt Bilutleie online

Levi har Finlands største alpinanlegg som årlig tiltrekker seg mange tilreisende både fra inn- og utland. Stedet har også sin egen flyplass hvor du selvsagt også finner Sixt bilutleie. Naturen her i det nordlige Finland er helt unik med frosne innsjøer som tiltrekker seg isfiskere, dype elvedaler som er ideelle for vandringer og et spektakulært nordlys som bergtar de mange turistene fra hele verden. Med leiebil i Levi kan du selv velge hvilke innsjøer og skogområder du vil besøke, og hos Sixt bilutleie i Levi kan du velge blant kategorier som familiebiler, økonomibiler, luksusmodeller eller varebiler med ekstra god plass.

 
 • Kittilä Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Levintie 259
  99101 Kittilä

  Ma. - Sø.10:00 - 21:00
  Helligdag10:00 - 21:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Levi?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Kittilä flyplass og hvilke ekstratjenestene som er tilgjengelige her. Fri kjørelengde er nødvendig for å få tilfredsstilt din eventyrlyst. Det gjør at du kan slippe å tenke på avstandene mens du utforsker den ville naturen. Air condition gir god varme i Nord-Finland, der temperaturene fort kan bli svært lave, spesielt i vintermånedene. Vi tilpasser oss ditt behov ved å ha døgnåpent for både inn- og utlevering. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Levi

Det kjente alpinanlegget i Levi ligger i tettstedet Sirkka, som du lett kan komme deg til med leiebil. Her finnes det 44 løyper i alle vanskelighetsgrader, der du kan more deg i dagevis mens du cruiser nedover de preparerte løypene. Det arrangeres også turer med reinsdyr- og hundeslede, noe som lar deg oppleve naturen på en helt spesiell måte. For den vågale, kan det arrangeres dykking under isen, og om natten kan du nyte et livlig nattliv med rundt 40 restauranter å velge mellom. Sixt bilutleie i Levi lar deg oppleve snø og vakre vinternetter.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service