Bilutleie
Kuusamo
Kollaps
Finland // Kuusamo
Endre personlige detaljer

Leiebil Kuusamo: Sixt Bilutleie online

Kuusamo er en viktig vintersportby i Finland som mottar, spesielt i vintersesongen, mange turister som både ønsker å være publikum og som selv ønsker å stå på ski i alpinanleggene. Som vanlig i «de tusen sjøers land», finner du også i dette området mange innsjøer og elvestryk som innbyr til utforsking. Mye av landskapet er så godt som uberørt og skogene er nærmest endeløse, der de grenser mot Russland i øst. Sixt bilutleie i Kuusamo tilrettelegger slik at du kan dra ut på lange ekskursjoner. Hos oss kan du velge blant kjøretøy i kategorier som familiebiler, økonomibiler og luksusbiler eller kanskje passer det best med en minibuss dersom dere reiser i en større gruppe.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Kuusamo?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Kuusamo og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Kjør så mye du ønsker i de digre skogene med fri kjørelengde som følger med samtlige modeller, og Sixt lar deg alltid kjøre i en forsikret bil. Andre praktiske tilleggsgoder kan skaffes på våre brukervennlige nettsider, og du kan hente din leiebil når som helst på døgnet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Kuusamo

Med leiebil i Kuusamo er du ikke lange kjøreturen unna Ruka skianlegg som er et internasjonalt anerkjent alpinanlegg hvor du blant annet finner Finlands største hoppbakke, Rukatunturiobakken. Om sommeren er bakkene også en attraktiv destinasjon, da du på toppen kan nyte en betagende utsikt over innsjøer og skoger så langt øyet kan se. Området byr også på muligheter for fisking uansett sesong, og om vinteren er det er mulig å foreta turer med snøscooter eller hundeslede. Å beundre det spektakulære nordlyset er også populært i det nordlige Finland. Sixt bilutleie i Kuusamo ønsker velkommen til unike naturopplevelser.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service