Bilutleie
Jyväskylä
Kollaps
Finland // Jyväskylä
Endre personlige detaljer

Leiebil Jyväskylä: Sixt Bilutleie online

Midt mellom flere av de vakre innsjøene som Finland er så kjent for, ligger det en livlig universitetsby. Lei en bil i Jyväskylä og få med deg mer av byen og den frodige naturen rundt. Hos Sixt bilutleie i Jyväskylä kan du velge mellom et variert utvalg av luksusbiler, økonomibiler og romslige varebiler og minibusser. Enten du reiser Finland på kryss og tvers med familien eller skal på forretningsreise, har vi et kjøretøy som passer for deg. Du finner en av våre stasjoner på Jyväskylä flyplass (JYV).

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Leiebiltjenester for alle årstider

På Sixt kan du bestille en rekke tilleggstjenester som kommer godt med i et land med mye vær og vind. Om vinteren leveres våre leiebiler i Jyväskylä med vinterpakke, og om sommeren vil du dra nytte av air condition. Hos Sixt får du ubegrenset kjørelengde inkludert slik at du kan reise til så mange innsjøer du vil. Dessverre kan ikke vår stasjon for bilutleie i Jyväskylä garantere at du får akkurat den modellen du har sett på, men vi lover at en bil i samme kategori står klar og venter på deg.

Opplev Jyväskylä og de tusen sjøers land med leiebil

Den kjente arkitekten Alvar Aalto har tegnet mange av byens bygninger. Trekirken Petäjävesi og Oravivuori-tårnet, som står på UNESCOs verdensarvliste, er også verdt et stopp. Litt utenfor byen ligger Paviljonki som er en av de største konferansesentrene i Finland. I tillegg til flere tusen kulturarrangementer hvert år setter studentene sitt preg på byen i form av et pulserende uteliv. Men er du ute etter en mer fredelig ferie, er du ikke langt unna forfriskende naturopplevelser med din egen leiebil i Jyväskylä. Det er flere flotte naturstier og parker i området, og om sommeren er det deilig å bade i innsjøen med samme navn som byen. Er du like tøff som lokalbefolkningen, tar du et forfriskende isbad om vinteren!

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service