Bilutleie
Joensuu
Kollaps
Finland // Joensuu
Endre personlige detaljer

Leiebil Joensuu: Sixt Bilutleie online

Joensuu er hovedstaden i Nord-Karelia og deles i to av elven Pielisjoki. Er du glad i friluftsaktiviteter, kan du leie en bil i Joensuu og utforske den vakre naturen som omkranser byen. Her kan du stå på ski om vinteren og bade eller fiske i innsjøene om sommeren. Hos Sixt bilutleie i Joensuu har vi et stort utvalg kjøretøy som egner seg enten du kommer som turist eller forretningsreisende. Kjør rundt i den ungdommelige studentbyen med en sprek kabriolet eller praktisk familiebil. Trenger du mye plass, har vi romslige varebiler, og en SUV egner seg godt for å utforske de værbitte skogene som dekker denne delen av Finland.

 
 • Joensuu Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Lentoasemantie 30
  80140 Joensuu

  Ma. - Fr.08:30 - 17:30
  Lø.08:00 - 18:00
  Sø.12:00 - 15:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Lei bil med praktiske tilleggstjenester i Joensuu

Sixt sin stasjon for bilutleie holder til på flyplassen Joensuu lufthavn (JOE). De fleste av våre biler har air condition og ubegrenset kjørelengde inkludert. I vinterhalvåret leveres våre leiebiler i Joensuu med vinterpakke slik at du kan kjøre trygt og komfortabelt gjennom vinterlandskapet. Hos oss kan du også bestille andre praktiske tilleggstjenester som navigasjonssystem, barnesete og ekstra forsikringer. Sixt kan ikke garantere at du får akkurat den bilen du har sett på, men en bil i samme kategori vil stå klar på vår stasjon for bilutleie i Joensuu.

Oppdag Joensuus attraksjoner med leiebil

I nærheten av rådhuset finner du mange gamle trebygninger, hoteller, spisesteder og butikker. Få med deg den gotiske katedralen Kirkkokatu og den ortodokse trekirken St. Nicolas. Om sommeren er det fint å se på hverdagslivet i Frihetsparken og besøke markedet på rådhusplassen. En tur til den botaniske hagen og sommerfuglhagen Botania er en fin familieutflukt året rundt. Hovedarenaen Joensuu Arena er den største trebygningen i Finland. Den brukes til sportsarrangementer, konserter, utstillinger, messer og arrangementer. Liker du krigshistorie, bør du besøke Bunker museum med bunkere og våpen fra krigen. Med leiebil i Joensuu kan du også kjøre en time nordover til nasjonalparken og skisenteret Koli.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service