Bilutleie
Ivalo
Kollaps
Finland // Ivalo
Endre personlige detaljer

Leiebil Ivalo: Sixt Bilutleie online

Ivalo har Finlands nordligste flyplass og er et eldorado for villmarksliv og naturopplevelser. I tillegg til en av Europas største innsjøer, finner du også endeløse skoger, våtmarksområder og sykkelmuligheter samt et vintersportsenter med mange attraksjoner og aktiviteter i dette området. Med leiebil i Ivalo bestemmer du selv hvilke aktiviteter du vil bedrive i dette naturskjønne området, og vi i Sixt hjelper deg å gjøre dine utflukter så praktiske og komfortable som mulig. Hos Sixt bilutleie i Ivalo kan du velge blant kategorier som familiebiler, økonomibiler, luksusbiler, minibusser og firehjulstrekker som kan bli nødvendig i det kuperte terrenget. Vi tilbyr altså modeller som passer både hvis du reiser alene eller i større grupper.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Ivalo?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Ivalo og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Bli kjent med store deler av Nord-Finland med ubegrenset kjørelengde som kommer med alle våre modeller og air condition gjør at du kan ha vinduene lukket så ikke myggen slipper inn. Velg deg andre nyttige tilleggsgoder på våre brukervennlige nettsider, og benytt deg gjerne av vår døgnåpne service for både inn- og utlevering. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Ivalo

Den enorme innsjøen Inari like ved Finlands grense mot Russland, innbyr til eventyr og oppdagelsesreiser. Her finnes nemlig rundt 3300 øyer som gjør området til en labyrint som du kan bevege deg gjennom med kano. Du kan også fiske etter ørret, sik, røye, harr eller andre fiskesorter. Opplev også Inari samemuseum der du får et nærmere innblikk i dette urfolkets historie. Ta også en kjøretur til Saariselkä der du finner alpinbakker, snøscooterreiser og kan treffe på et stort antall turister på jakt etter nordlyset. Føl deg som en ekte eventyrer med Sixt bilutleie i Ivalo.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service