Bilutleie i Torshavn

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Torshavn

Hvordan skaffe leiebil i Torshavn?

Hvordan skaffe leiebil i Torshavn?

Torshavn er hovedstaden på Færøyene som stadig oppdages av flere og flere eventyrlystne. Øygruppen består av 18 vakre øyer med omtrent 50 000 mennesker som har en kultur som de er svært stolte av. Her finner du flere sauer enn mennesker, og fuglelivet er helt eksepsjonelt. Med leiebil i Torshavn kan du dra på oppdagelsesturer og oppleve øyene i ditt eget tempo. Hos Sixt kan du velge blant et utvalg kjøretøy i kategorier som familiebiler, økonomibiler eller minibuss med ekstra god plass. Velkommen til Sixt bilutleie i Torshavn!Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Torshavn og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Nyt godt av fri kjørelengde som kommer med alle våre modeller, noe som gjør at du slipper å tenke på avstandene når du cruiser rundt i det flotte landskapet. Air condition er som regel også inkludert, og på våre nettsider kan du velge andre praktiske tilleggsgoder som GPS og barnesete. Både inn- og utlevering kan utføres når som helst på døgnet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Torshavn

Hva du kan oppleve med leiebil i Torshavn

Torshavn har flere interessante arkitektoniske stiler med en blanding av nytt og gammelt. Ta gjerne turen innom den gamle bydelen Tinganes hvor de tradisjonelle husene med gresstak fremdeles er dominerende. Er du så heldig å besøke hovedstaden i slutten av juli, er den unike feiringen av Olsok verdt å få med seg. Under festlighetene står kulturen i høysete med færøysk dans og kapproing i tradisjonelle båter. Torshavn katedral er et praktfullt skue, og det historiske museet er vel verdt en visitt. Resten av Færøyene innbyr til mange naturopplevelser, som det høyeste fjellet Slættaratindur der du kan nyte en betagende utsikt. Gjør det enkelt for deg selv med Sixt bilutleie i Torshavn.
Show more
Greit å vite når du leier i Torshavn
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Torshavn.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Torshavn?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Torshavn. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Torshavn?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Vanlige spørsmål om leie i Torshavn
Kan jeg bestille en langtidsleie i Torshavn?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Torshavn?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Torshavn

Vis mer