Bilutleie
Torshavn
Kollaps
Færøyene // Torshavn
Endre personlige detaljer

Leiebil Torshavn: Sixt Bilutleie online

Torshavn er hovedstaden på Færøyene som stadig oppdages av flere og flere eventyrlystne. Øygruppen består av 18 vakre øyer med omtrent 50 000 mennesker som har en kultur som de er svært stolte av. Her finner du flere sauer enn mennesker, og fuglelivet er helt eksepsjonelt. Med leiebil i Torshavn kan du dra på oppdagelsesturer og oppleve øyene i ditt eget tempo. Hos Sixt kan du velge blant et utvalg kjøretøy i kategorier som familiebiler, økonomibiler eller minibuss med ekstra god plass. Velkommen til Sixt bilutleie i Torshavn!

 
 • Torshavn City

  Sixt Bilutleie
  Jonas Broncksgøta 17
  100 Torshavn

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Torshavn?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i Torshavn og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Nyt godt av fri kjørelengde som kommer med alle våre modeller, noe som gjør at du slipper å tenke på avstandene når du cruiser rundt i det flotte landskapet. Air condition er som regel også inkludert, og på våre nettsider kan du velge andre praktiske tilleggsgoder som GPS og barnesete. Både inn- og utlevering kan utføres når som helst på døgnet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Torshavn

Torshavn har flere interessante arkitektoniske stiler med en blanding av nytt og gammelt. Ta gjerne turen innom den gamle bydelen Tinganes hvor de tradisjonelle husene med gresstak fremdeles er dominerende. Er du så heldig å besøke hovedstaden i slutten av juli, er den unike feiringen av Olsok verdt å få med seg. Under festlighetene står kulturen i høysete med færøysk dans og kapproing i tradisjonelle båter. Torshavn katedral er et praktfullt skue, og det historiske museet er vel verdt en visitt. Resten av Færøyene innbyr til mange naturopplevelser, som det høyeste fjellet Slættaratindur der du kan nyte en betagende utsikt. Gjør det enkelt for deg selv med Sixt bilutleie i Torshavn.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service