Bilutleie
Santiago
Kollaps
Den dominikanske republikk // Santiago
Endre personlige detaljer

Leiebil Santiago: Sixt Bilutleie online

Santiago de los Caballeros er en av de største byene i Karibia. Med leiebil i Santiago er det enkelt å ta for seg den spennende og kontrastrike byen. Her kan du vandre blant gamle bygninger i klassisk karibisk stil og nyte utelivet med merengue, god mat, sigarer og rom. Hos Sixt kan du velge mellom et utvalg kjøretøy som passer uansett behov og budsjett. Vårt bilutleiefirma i Santiago har både økonomibiler og luksusbiler. Planlegger du mange langturer på kryss og tvers av Den dominikanske republikk, frister det kanskje med en romslig og solid 4X4.

 
 • Puerto Plata Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Sosua, Gregorio Luperon
  57000 Puerto Plata

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Føl deg trygg med leiebil i Santiago

Vår stasjon for bilutleie i Santiago har en topp moderne bilflåte som alltid er godt vedlikeholdt. Nesten alle våre modeller kommer med air condition så du ikke smelter under den karibiske solen. Selv om denne byen regnes som et trygt reisemål, skader det ikke å være på den sikre siden, og derfor har våre leiebiler i Santiago flere forsikringer inkludert i prisen. Du kan også bestille tilleggsforsikringer etter behov. Sixt garanterer at du får en bil i den kategorien du har valgt, men nøyaktig modell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Få med deg disse severdighetene med leiebil i Santiago

Den dominikanske republikk er et land med både rike herskapsvillaer og fattige områder. Med en leiebil i Santiago fra Sixt tar du deg raskt rundt mellom byens opplevelser og severdigheter. Få med deg det moderne museet Centro Leon og katedralen i en blanding av gotisk og neoklassisk stil. For de minste vil en tur til vannparken Kaskada Park falle i smak. Om kvelden våkner området rundt El Monumento de Santiago til liv. Slå deg ned på en av barene og betrakt det dominikanske hverdagslivet. Når du bestiller drinker, er det greit å vite at rom blandet med cola heter Cuba Libre, mens rom og sprite heter Santo Libre.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service