Bilutleie
Samana Flyplass
Kollaps
Den dominikanske republikk // Samana // Samana Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Samana Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Carretera Nagua
  32000 Samana DO +1-809-5417498
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: AZS
Åpningstider
Ma. - Sø.08:00 - 17:00
Helligdag08:00 - 13:00
 
 

Hos Sixt bilutleie på Samaná flyplass kan vi friste med en moderne bilpark bestående av kjøretøy som passer for alle anledninger og budsjetter. Her kan du velge mellom kategorier som prisgunstige sedaner som passer godt for familieturen eller robuste og romslige 4x4 som egner seg godt for det kuperte terrenget på Den dominikanske republikk. Med fri kilometer som er inkludert uansett valgte bilmodell, kan du fritt utforske øyas vakre natur. Alle våre biler er utstyrt med topp moderne utstyr, men skulle du likevel ha behov for andre tjenester som ekstra sjåfør, barnesete eller GPS, kan dette enkelt bestilles for små ekstrabeløp.

Hvordan skaffe leiebil på Samaná flyplass?

Samaná El Catey internasjonale flyplass (AZS) ligger cirka 130 kilometer nord for hovedstaden Santo Domingo på Den dominikanske republikk. Ved ankomst på flyplassen, finner du enkelt frem til Sixt sin skranke ved å følge skiltene etter bagasjeutleveringen. Har du forhåndsbestilt et kjøretøy fra oss, er bilen din klargjort for deg ved ankomst, og vi kan alltid garantere deg en leiebil innen ønsket bilkategori. En spesifikk modell er imidlertid avhengig av hva som er tilgjengelig når du kommer. Med leiebil fra Samaná flyplass kommer du deg raskt videre på reisen.

Hva du kan oppleve med leiebil fra Samaná flyplass?

Med leiebil fra Samaná flyplass står du fritt til å utforske denne spennende øyen i Karibia i ditt eget tempo. De vakre strendene på østsiden av øya kan ta pusten fra de fleste, men ønsker du mer kulturelt påfyll, bør du ta en tur inn til Santo Domingo hvor du blant annet kan besøke Taino-museet som gir deg et innblikk i historien om Taino-indianerne og deres første møte med de spanske conquistadorene. Er du på ferie med familien, vil nok det naturlige Kaio-akvariet, hvor fiskene kan sees i sine naturlige omgivelser, være en stor suksess. Bestill din leiebil fra Sixt i dag for å være sikret en behagelig og komfortabel kjøreopplevelse på Den dominikanske republikk!

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.08:00 - 17:00
Helligdag08:00 - 13:00

Kontakt

Sixtstasjon Samana Flyplass AZS Carretera Nagua 32000 Samana 19.267668, -69.730476 +1-809-5417498

Sixtstasjon Samana Flyplass AZS

Carretera Nagua
32000 Samana
 
Telefon +1-809-5417498

Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service