Bilutleie
Samana
Kollaps
Den dominikanske republikk // Samana
Endre personlige detaljer

Leiebil Samana: Sixt Bilutleie online

Siden den første nordatlantiske blåhvalekspedisjonen passerte gjennom Samana i 1985 har folk strømmet til i årets tre første måneder for å observere de majestetiske pattedyrene. Med din egen leiebil i Samana kommer du deg enkelt til kysten der du kan delta på en slik ekspedisjon, som stedet er aller mest kjent for. I tillegg får du en rekke andre opplevelser, som nydelige hvite strender, bortgjemte øyer og karakteristisk karibisk arkitektur. I vårt store utvalg kjøretøy her hos Sixt bilutleie i Samana kan du velge mellom pålitelige og kompakte sedaner for inntil fem personer og romslige minibusser for dere som er på gruppereise.

 
 • Samana Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Carretera Nagua
  32000 Samana

  Ma. - Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 13:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Reis behagelig og komfortabelt med egen leiebil i Samana

Hos Sixt vet vi hvor fordelaktig det kan være å utforske et nytt område med et eget kjøretøy til disposisjon. Derfor er vår bilflåte tilpasset alle slags behov og budsjetter når du befinner deg i Den dominikanske republikk. Vi har inkludert ubegrenset kjørelengde i prisen på alle våre leiebiler i Samana, og videre får du både tredjepartforsikring og Collision Damage Waiver med på kjøpet når du velger Sixt. Vi sørger alltid for at du får en bil i ønsket kategori, men gjør oppmerksom på at tilgjengelige modeller kan variere ved ankomst.

Opplev inspirerende historie, folk og natur

De fleste besøkende kommer til halvøya Samana i Den dominikanske republikk for å bevitne blåhvalene under deres migrasjon ved starten av året. Samana byr imidlertid også på andre, mer bortgjemte skatter og opplevelser. Kjører du helt ut på den østlige tuppen, finner du La Galeras, en stor bukt med noen av landets mest bortgjemte strender. Midt på halvøya ligger den legendariske 52 meter høye fossen El Limon omringet av et røft landskap og fjelltopper dekket av grønne planter. Når du har leiebil i Samana, er det også enkelt å ta turen til den populære nasjonalparken Parque Nacional Los Haitises.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service