Bilutleie
Sharjah Flyplass
Kollaps
De forente arabiske emirater // Sharjah // Sharjah Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Sharjah Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Arrivals Hall - Counter No 24
  . Sharjah AE +971-8007498
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: SHJ
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
 
 

Sixt bilutleie på Sharjah flyplass har et svært godt utvalg av leiebiler som egner seg godt for å utforske hovedstaden i Sharjah-emiratet. Vår bilpark består av nyere kjøretøy innen kategorier som prisgunstige sedaner og romslige 4x4 som passer for alle anledninger og budsjetter. Vi garanterer at du får en leiebil innen ønsket bilkategori, men en spesifikk modell avhenger av hva som er tilgjengelig ved ankomst. Fri kilometer er inkludert uansett valgt bilmodell, slik at du kan utforske Emiratene fritt. Reserver leiebilen over telefon eller her på nettsidene og velg tilleggsutstyr som GPS eller barnesete etter behov. Velkommen til Sixt!

Hvordan skaffe leiebil på Sharjah flyplass?

Sharjah lufthavn (SHJ) ligger i underkant av 15 kilometer sørøst for Sharjah by. Det er lett å finne frem til Sixt bilutleie på Sharjah flyplass ved å følge skiltene etter at du har passert bagasjeutleveringen. Hos oss vil du få besvart spørsmål du måtte ha og få hjelp med å komme i gang med kjøreturen raskt og enkelt. Med leiebil fra Sharjah lufthavn (SHJ) kommer du deg fort frem til ditt bestemmelsessted, og nabobyen Dubai ligger kun en kort kjøretur i sørgående retning.

Kultur og forretninger i Dubais pendlerforstad Sharjah

En leiebil fra Sharjah flyplass er helt klart det beste fremkomstmiddelet i denne regionen. Du trenger ikke å reise langt for å oppleve spennende attraksjoner, som for eksempel flyplassens egne samling av sovjetiske fly. Ta også kjøreturen inn til sentrum hvor du kan besøke byens islamske museum som er kjent for sine kunstgjenstander, keramikk, stoffer og smykker. Her finner du en modell av byen Mekka og et kart som påstås å være verdens eldste. Sharjah regnes som Dubais pendlerforstad med status som finans- og turistsentrum og er klart et billigere område å bo og leve i enn sin naboby i sør.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Sharjah Flyplass SHJ Arrivals Hall - Counter No 24 . Sharjah 25.328611, 55.517222 +971-8007498

Sixtstasjon Sharjah Flyplass SHJ

Arrivals Hall - Counter No 24
. Sharjah
 
Telefon +971-8007498

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service