Bilutleie i Mussafah

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Mussafah

*Prisene ble beregnet den 01.04.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Abu Dhabi Flyplass som starter den 08.04.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Mussafah

Leiebiltjenester fra Sixt i Mussafah

Leiebiltjenester fra Sixt i Mussafah

Med leiebil i Mussafah i Abu Dhabi er du godt rustet for opplevelser både her og i resten av De forente arabiske emirater. Hos Sixt tilbyr vi en moderne bilpark med mange ulike modeller innen kategorier som sedan, sportsbil og SUV. Avhengig av dine behov, finner vi en bil som passer for dine reiseplaner. Sixt kan ikke garantere en spesifikk bilmodell for din leieperiode, men du vil få en bil innen den forhåndsreserverte bilkategorien. Det enkleste du kan gjøre for å finne en bil hos Sixt bilutleie i Mussafah, er å søke rundt her på nettsiden. Her finner du alle viktig informasjon, inkludert hvilke fasiliteter bilene har i de ulike kategoriene, priser, ekstratjenester og mye mer. Du kan booke ekstratjenester i skranken også, men du sparer tid ved å gjøre det på nettet før ankomst. Betaling kan også gjøres i forkant, og dermed kan du bare plukke opp din skreddersydde leiebil i Mussafah når du ankommer.
Ting å gjøre med leiebil i Mussafah

Ting å gjøre med leiebil i Mussafah

Mussafah tilbyr flere aktiviteter du kan boltre deg i når du besøker dette området. Blant de mest populære er shopping på Dalma Mall. Kjente merkebutikker ligger side om side, og når du føler deg ferdig med shopping, kan du studere gamle amerikanske biler på display nede ved vannkanten like ved. Mazyad Mall ligger bare et par minutter med bil fra Mussafah og er mer rettet mot teknikk enn Dalma. Mussafah har også en rekke tilbud for deg som liker å holde deg i form. To treningsstudioer ligger like i nærheten av Mazyad Mall, og rundt hjørnet finner du også flere skjønnhetssalonger. Gode priser på herlige behandlinger lokker mange til disse salongene. Ta bilen fra din bilutleie i Mussafah og besøk Abu Dhabi Art Hub, der mange kunstnere fra hele verden, også fra De forente arabiske emirater, stiller ut verkene sine.
Show more
Greit å vite når du leier i Mussafah
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Mussafah?
For å leie en bil med SIXT ved Mussafah må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mussafah.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Mussafah?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Mussafah. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V250 8-Seats Model 2023 Aut.
Mercedes-Benz V250 8-Seats Model 2023 Aut.
Nissan Patrol SE Platinum City 4X4 8-Seats Aut.
Nissan Patrol SE Platinum City 4X4 8-Seats Aut.

Vanlige spørsmål om leie i Mussafah

Hva trenger jeg for å leie en bil i Mussafah?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Mussafah?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Mussafah?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Mussafah

Vis mer