Bilutleie
Al Maktoum Int. Flyplass
Kollaps
De forente arabiske emirater // Dubai // Al Maktoum Int. Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Al Maktoum Int. Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Emirates Road E311
  . Dubai AE +971-8007498
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: DWC
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Sixt bilutleie på Al Maktoum internasjonale flyplass har en bilpark med topp moderne kjøretøy som vi er svært stolt av. Vi har alltid en bil tilgjengelig for deg som ønsker bekvemmeligheten med et eget fremkomstmiddel, og våre bilmodeller passer for alle anledninger og budsjett. Velg mellom kategoriene sedan, sportsbil, 4x4 og cabriolet. Vi kan dessverre ikke love deg din foretrukne bilmodell, men vil alltid kunne tilby deg en leiebil fra samme kategori. Alle våre leiebiler kommer med fri kjørelengde uansett valgte modell, og tilleggstjenester som GPS, ekstra forsikringer og tilpasset barnesete, kan bestilles for et lite ekstrabeløp.

Hvordan skaffe leiebil på Al Maktoum Internasjonale flyplass?

Dubai World Central — Al Maktoum internasjonale lufthavn (DWC) ligger i Jebel Ali cirka 40 kilometer sørvest for Dubai. Området er under utviklingen og vil bli en del av et stort industri- og forretningskompleks i utkanten av Dubai. Flyplassen er den minste av to flyplasser som betjener Dubai, men har likevel en betydelig andel reisende. Våre ansatte på Al Maktoum internasjonale flyplass vil geleide deg effektivt frem til ditt ventende kjøretøy slik at du kan komme raskt i gang med dine reiseplaner i Dubai.

Opplev Dubai på sitt beste med leiebil fra Sixt

Med en leiebil fra Al Maktoum internasjonale flyplass er Dubais mange hoteller og severdigheter kun en kort biltur unna, og eventyret i De arabiske emiratene kan begynne allerede ved ankomst. Du kan farte rundt og bli kjent med de imponerende bygningene og skyskraperne, som Princess Tower og Burj Khalifa, eller legge turen innom Mall of Arabia, som er verdens største kjøpesenter. Ta gjerne en tur til Wild Wadi Waterpark der hele familien kan kose seg, kjør til Al-Mamzar-stranden mens du nyter bilturen gjennom det flotte ørkenlandskapet. La Sixt gjøre oppholdet enkelt og behagelig for deg ved å bestille en leiebil fra Al Maktoum internasjonale flyplass.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Al Maktoum Int. Flyplass DWC Emirates Road E311 . Dubai 24.895493, 55.146460 +971-8007498

Sixtstasjon Al Maktoum Int. Flyplass DWC

Emirates Road E311
. Dubai
 
Telefon +971-8007498

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service