Bilutleie
Roskilde
Kollaps
Danmark // Roskilde
Endre personlige detaljer

Leiebil Roskilde: Sixt Bilutleie online

Hos Sixt bilutleie i Roskilde har du sjansen til å få et skreddersydd kjøretøy som vil gi deg total reisefrihet. Med over 100 års erfaring og priser i det nedre sjiktet er Sixt det ideelle valget i Roskilde, og det er enkelt å finne et passende kjøretøy for alle typer reiser i utvalget vårt. Her kan du nemlig velge blant kompaktbiler, familiebiler til vanlig bruk, modeller av premium kvalitet eller minibusser for storfamilien. Med fri kjørelengde alltid inkludert ligger både Roskilde og København for dine føtter, og enkel reise videre fra Roskilde flyplass (RKE) er selvsagt mulig med en leiebil fra Sixt.

 
 • Roskilde Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Lufthavnsvej 20
  4000 Roskilde

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Roskilde?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Roskilde og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Ekstra sjåførtilatelse gjør at du kan bli avløst underveis på lange bilturer i Danmark, og barnesete er kjekt å ha dersom det er små barn i reisefølget. Navigasjonssystem kan fort vise seg å bli uvurdelig, og vi har mange ekstra forsikringer du kan legge til for å unngå uforutsette situasjoner. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Roskilde

Roskilde er mest kjent for den enorme festivalen som er en av de største og beste i hele Europa, og med eget kjøretøy kan du komme og gå fra festivalområdet så mye du vil. En rask kjøretur mot øst fra Roskilde ligger Danmarks hovedstad med Nordens største bysentrum, og du bør besøke Vikingskipsmuseet som lærer deg mye om hvordan folk levde her for 1 000 år siden. Kjør også langs Roskilde Fjord for å se mye fin natur. De beste opplevelsene får du med en egen leiebil i Roskilde.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service