Bilutleie
Køge
Kollaps
Danmark // Køge
Endre personlige detaljer

Leiebil Køge: Sixt Bilutleie online

Har du lyst på storbyferie i København, men samtidig vil ha et rolig tilholdssted å komme tilbake til om kvelden? Da trenger du ikke å lete lenger. Sixt bilutleie i Køge gir deg nettopp denne muligheten. Køge ligger i rimelig kjøreavstand fra Danmarks hovedstad, og du finner lett et kjøretøy i utvalget vårt som passer perfekt til din reisesituasjon. Velg blant sedan og stasjonsvogn til praktisk bruk, minibusser med ekstra mange seter eller premiumleiebiler for deg som vil ha ekstra kvalitet. Med ubegrenset kjørelengde alltid inkludert kan du bli lommekjent i Køge, og betaler du ved henting, tilbyr vi gratis ombooking dersom du skulle få forandringer i planene.

 
 • Køge Nord

  Sixt Bilutleie
  Tangmosevej 103
  4600 Køge

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Køge?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Køge og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Air condition er standardutstyr i alle modellene våre, og dersom du bestiller GPS, er du sikret en enda mer behagelig kjøretur rundt Danmarks største byområde. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Også barneseter og ekstra forsikringer kan bestilles dersom du har behov for det.

Fordelene med leiebil i Køge

Denne byen befinner seg i Køge Bukt der det er lange, flotte strandstrekninger, og med eget kjøretøy kan du lett finne det mest innbydende stedet. Du kan også ta ferge til den spesielle øya Bornholm der du kan se mye vakker arkitektur i Rønne bykjerne. Rett vest for Køge vil du finne åpent landskap som innbyr til landturer, og det tar knapt en time å komme seg til København med alt som er å oppleve der. Sixt gleder seg til å ta deg imot og utstyre deg med din egen leiebil i Køge.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Utmerket kundeservice 24/7