Bilutleie
Kobenhavn/Crowne Plaza
Kollaps
Danmark // København // København/Crowne Plaza
Endre personlige detaljer

Leiebil København/Crowne Plaza: Sixt Bilutleie Online

Informasjon om stasjon
Adresse: Meet & Greet for guests only
  2300 København S DK +45-32481100
 
Stasjonstype: By
GDS- kode: CPHC12
Åpningstider
Ma. - Fr.09:00 - 16:00
 
 

På et av Danmarks mest praktiske og stilfulle hoteller, har du også mulighet for å leie bil fra Sixt. Herfra har du kort avstand til både bysentrum og flyplass, og på den andre siden av veien ligger kjøpesenteret Field's med over 140 butikker. Kun en rask spasertur unna hotellet kan du slå et slag golf. Sør for Crowne Plaza er det flotte åpne grøntområder der du kan få ro i sjelen, og København sentrum er full av attraksjoner. T-bane- og togstasjonen Ørestad ligger kloss opptil Sixt sin filial for bilutleie på Crowne Plaza i København. Drosje fra København flyplass noen få kilometer sørøst gjøres raskt unna, og fra oss tar det bare et øyeblikk å komme seg på E20, som tar deg rett til Øresund-broen eller vestover.

Hvordan skaffe leiebil fra Crowne Plaza i København?

Med leiebil fra Crowne Plaza i København kan du enkelt forflytte deg rundt i Danmarks hovedstad, og gjør du en prissammenligning, vil du fort finne ut at vi er et rimelig valg. Kategoriene du kan velge mellom på denne stasjonen, er sedaner og stasjonsvogner i mange forskjellige fasonger, økonomibiler til overraskende lave priser, premiumbiler av høy kvalitet eller minibusser for storfamilien. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Innlevering av kjøretøyet kan utføres døgnet rundt, og flere praktiske ekstragoder er alltid inkludert. For å tilpasse leiebilen til ditt behov kan du bestille tilleggsgoder som GPS og ekstra forsikringer på våre nettsider. Sixt bilutleie på Crowne Plaza i København åpner mange muligheter for deg.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.09:00 - 16:00

Kontakt

Sixtstasjon Kobenhavn/Crowne Plaza CPHC12 Meet & Greet for guests only 2300 København S 55.626886, 12.578095 +45-32481100

Sixtstasjon Kobenhavn/Crowne Plaza CPHC12

Meet & Greet for guests only
2300 København S
 
Telefon +45-32481100

Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service