Bilutleie
Karup
Kollaps
Danmark // Karup
Endre personlige detaljer

Leiebil Karup: Sixt Bilutleie online

Vil du oppleve det landlige og fredelige Danmark? Da har du kommet til riktig nettsted, siden du kan få med deg innlandet i Danmark på best mulig måte ved å leie bil i Karup. Vi har naturligvis lagt stasjonen vår praktisk til på Karup flyplass (KRP) der du lett finner skranken vår, og takket være Sixt sin effektive service vil du snart befinne deg bak rattet i kjøretøyet ditt. I utvalget vårt finner du sedaner og stasjonsvogner til normalbruk, kompaktbiler som sparer deg for drivstoff, firehjulstrekkere med godt veigrep, familiebiler for inntil fem personer, minibusser med ekstra mange seter eller sportsbiler med litt ekstra motorkraft.

 
 • Karup Flyplass

  Sixt Bilutleie
  N.O. Hansens Vej 4
  7470 Karup

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Enkelt å skaffe leiebil i Karup

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Karup og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får air condition med alle modellene våre så du effektivt kan regulere temperaturen i bilkupeen, og tredjepartforsikring er alltid med på kjøpet. Velger du betaling ved henting, får du kostnadsfri ombooking eller kansellering så du får fritt spillerom, og tilleggstjenester som ekstra førertillatelse og GPS kan du enkelt ordne med for små ekstrabeløp. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Oppdag det indre Danmark med leiebil i Karup

Karup er en hyggelig småby og ligger bare knappe 2 kilometer fra flyplassen, og dermed vil du fort komme frem til din destinasjon når du disponerer egen leiebil. Du kan uten problemer foreta landturer i det fine og åpne landskapet her, og det er ikke langt til Himmelbjerget som er et Danmarks høyeste punkt og byr på nydelig utsikt. Ta gjerne også turen til Århus mot øst for en smak av byliv, eller kjør mot de fine strendene på vestkysten. Sixt bilutleie i Karup åpner mange muligheter for deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service