Bilutleie på Sofia/Ramada Hotel

 

Veibeskrivelse til Sofia/Ramada Hotel-stasjon

Adresse

131 Maria Luiza Blvd., 1202 Sofia, Bulgaria
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
09:00 - 19:00
Helligdager
09:00 - 19:00

Våre tjenester ved Sofia/Ramada Hotel

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Har du tenkt deg en tur til Bulgarias hovedstad, gjør du lurt i å benytte deg av et av Sixt sine gode tilbud på leiebil fra Ramada Sofia Hotel. Enten du kommer hit i forbindelse med forretninger eller som ferierende, har vi et passende kjøretøy for deg. Gled deg over vår varierte og moderne bilflåte som presenteres av våre serviceinnstilte medarbeidere. Møt opp ved skranken vår i de lekre omgivelsene på hotellet, og bli geleidet raskt og effektivt frem til din forhåndsbestilte leiebil. Herfra kan du overta kontrollen, og starte ditt bileventyr i Sofia helt uten bekymringer. Nær hotellet ligger både Sofia sentralstasjon og den sentrale busstasjonen, så overgangen fra offentlig til personlig transport vil bli meget kort.
Hvordan skaffe leiebil på Ramada Sofia Hotel?

Hvordan skaffe leiebil på Ramada Sofia Hotel?

Våre leiebiler på Ramada Sofia Hotel kommer fra noen av verdens mest anerkjente bilfabrikanter, og det skal godt gjøres å finne bedre priser enn de vi tilbyr. Velg blant kategorier som sedan og stasjonsvogn for kjernefamilien, SUV for langturer eller minibusser som har plass for opptil 9 personer. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Nyttige tillegg som gebyrer og forsikringer får du inkludert uansett kategori, samt air condition som alltid blir hyppig brukt. For en enklere biltur har vi oppgraderinger som navigasjonssystem som kan komme godt med i Bulgarias største by. Vi tilbyr også trådløst internett, slik at du alltid er online. Sixt bilutleie på Ramada Sofia Hotel venter på å få gitt deg nøklene i hånden.
Show more

Greit å vite når du leier på Sofia/Ramada Hotel

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sofia/Ramada Hotel.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Sofia/Ramada Hotel?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Sofia/Ramada Hotel?
Bestill en langtidsleie ved Sofia/Ramada Hotel ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Sofia/Ramada Hotel

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Sofia/Ramada Hotel?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?