Bilutleie på Sofia/Hotel Marinela

 

Veibeskrivelse til Sofia/Hotel Marinela-stasjon

Adresse

James Bourchier Boulevard 100, 1407 Sofia, Bulgaria
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
09:00 - 19:00
Helligdager
09:00 - 19:00

Våre tjenester ved Sofia/Hotel Marinela

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I et av de mest ettertraktede strøkene i Bulgarias hovedstad, ligger Sixt sin stasjon for bilutleie på Hotel Marinela Sofia. De store grønne lungene, South Park og Park Borisova Gradina ligger sør for hotellet hvor du i sistnevnte blant annet kan besøke Sofia Zoo. I området rundt hotellet finner du dessuten et stort og variert utvalg av restauranter hvor du kan nyte retter fra det internasjonale kjøkken. T-banestasjonen James Boucher ligger bare et par minutters gange unna vår filial, og ellers går det også fort med drosje fra sentralstasjonen hvis du ankommer Sofia med tog. Enten du vil ha en storbyhelg eller ønsker å legge ut på lengre eventyr i Bulgaria, kan vi skaffe et kjøretøy som er skreddersydd dine reiseplaner.
Hvordan skaffe leiebil på Hotel Marinela Sofia?

Hvordan skaffe leiebil på Hotel Marinela Sofia?

Uansett om du reiser alene eller har med deg hele familien, vil det være enkelt å velge den ideelle leiebilen fra Hotel Marinela Sofia. Her tilbyr vi bilmodeller fra de beste leverandørene innen kategorier som kompakte økonomibiler, familiebiler for allmenn bruk, 4x4 som tar deg frem overalt eller minibusser så alle får seteplass. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi sparer deg for ekstrautgifter ved å inkludere mange avgifter og forsikringer i prisen, og air condition vil alltid komme godt med. Oppgraderinger som er tilgjengelige er blant annet internett som vil glede alle passasjerene og GPS som sørger for at du lett finner frem i storbyjungelen.
Show more

Greit å vite når du leier på Sofia/Hotel Marinela

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sofia/Hotel Marinela.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Sofia/Hotel Marinela?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Sofia/Hotel Marinela?
Bestill en langtidsleie ved Sofia/Hotel Marinela ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Sofia/Hotel Marinela

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Sofia/Hotel Marinela?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?