Bilutleie på Sofia/Hotel Balkan

 

Veibeskrivelse til Sofia/Hotel Balkan-stasjon

Adresse

Sveta Nedelya Square 5, 1000 Sofia, Bulgaria
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
09:00 - 19:00
Helligdager
09:00 - 19:00

Våre tjenester ved Sofia/Hotel Balkan

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Med en meget sentral beliggenhet i Bulgarias hovedstad, ligger Sixt sin filial for bilutleie på Sofia Hotel Balkan. Herfra er alle severdighetene i bykjernen lett tilgjengelige, enten til fots eller med leiebil. Det ligger flere flotte katedraler nær vår filial, og den enorme Borisova Gradina-parken ligger like mot sørøst. Hotell-bygningen er en del av presidentpalasset og i umiddelbar nærhet finner du også ruinene av en romersk festning. Om du ankommer Sofia med tog, er Sixt utleieservice bare en rask drosjetur unna og T-banestasjonen Serdika ligger bare noen meter unna hotellet. Våre lokalkjente ansatte vet om de beste stedene for deg å oppsøke i Sofia sentrum, og med det komfortable kjøretøyet ditt kan du se mer av hva Bulgaria har å by på.
Hvordan skaffe leiebil på Sofia Hotel Balkan?

Hvordan skaffe leiebil på Sofia Hotel Balkan?

Etter oppmøte ved vår skranke på Sofia Hotel Balkan, vil du bli geleidet til parkeringsplassen hvor din forhåndsbestilte leiebil venter på deg. Fra denne stasjonen kan du velge blant kategorier som familiebiler for vanlig bruk, økonomibiler til lave priser, 4x4, luksusmodeller eller minibusser som har plass til alle. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi har inkludert mange gebyrer og forsikringer i prisen for å spare deg for unødvendige ekstrautgifter, og med 150 kilometer fri kjørelengde inkludert i leiebilavtalen får du sett det meste av Sofia og omegn. Praktiske oppgraderinger som internett og barnesete til junior kan enkelt bestilles over nett eller telefon til hyggelige priser. Med leiebil fra Sofia Hotel Balkan har du friheten til å utforske Bulgaria på dine egne betingelser.
Show more

Greit å vite når du leier på Sofia/Hotel Balkan

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Sofia/Hotel Balkan.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Sofia/Hotel Balkan?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Sofia/Hotel Balkan?
Bestill en langtidsleie ved Sofia/Hotel Balkan ved å angi reisedatoer og hente-/leveringssteder.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 1 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Sofia/Hotel Balkan

Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Sofia/Hotel Balkan?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?