Bilutleie i Duni

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Duni

Hvordan skaffe leiebil i Duni?

Hvordan skaffe leiebil i Duni?

Duni er en ferieby beliggende ved Svartehavets kyst i Bulgaria, og den ligger i et svært attraktivt område med myke strender og sanddyner. Byggingen av byen ble påbegynt på 1980-tallet, og derfor har de fleste anleggene og hotellene topp moderne fasiliteter. Du kan bade både i bassenger og i sjøen, alt etter værforholdene, og her finnes også muligheter for rekreasjon og sportsaktiviteter. Med leiebil i Duni kan du se mer av den spesielle Svartehavskysten og reise etter ditt eget tidsskjema. Hos Sixt kan du velge blant kjøretøy i kategorier som praktiske familiebiler, bensingjerrige økonomibiler og minibusser, eller du kan kjenne sjøluften i ansiktet med en av våre kabrioleter.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt bilutleie i Duni og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Sixt forsikrer din leiebil mot tyveri og skader, og air condition er alltid nyttig å ha når du besøker denne sommerdestinasjonen. Andre nyttige tilleggsgoder som ekstra sjåfør og trådløst internett kan velges døgnet rundt på våre nettsider, og vi vil sørge for at leiebilen vil stå klar for deg på din valgte stasjon. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.
Hva du kan oppleve med leiebil i Duni

Hva du kan oppleve med leiebil i Duni

Med leiebil kan du komme deg litt lenger bort fra hotellene og strendene hvor de fleste gjestene holder til, og på den måten finne strender med mer plass og en roligere atmosfære. Duni har flere ganger fått heder for å holde det rent og miljøvennlig, slik at du slipper å bekymre deg for urent vann og søppel. Her kan du bedrive vindsurfing og slå et slag tennis dersom du føler for det. Litt utenfor byen finner du festningen Malkoto Kale, som er et spennende byggverk. Gjør deg klar til å kaste deg ut i bølgene i Bulgaria med Sixt bilutleie i Duni.
Show more
Greit å vite når du leier i Duni
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Duni.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Duni?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Duni. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Duni?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Duni

Kan jeg bestille en langtidsleie i Duni?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Duni?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Duni

Vis mer