Bilutleie
Duni
Kollaps
Bulgaria // Duni
Endre personlige detaljer

Leiebil Duni: Sixt Bilutleie online

Duni er en ferieby beliggende ved Svartehavets kyst i Bulgaria, og den ligger i et svært attraktivt område med myke strender og sanddyner. Byggingen av byen ble påbegynt på 1980-tallet, og derfor har de fleste anleggene og hotellene topp moderne fasiliteter. Du kan bade både i bassenger og i sjøen, alt etter værforholdene, og her finnes også muligheter for rekreasjon og sportsaktiviteter. Med leiebil i Duni kan du se mer av den spesielle Svartehavskysten og reise etter ditt eget tidsskjema. Hos Sixt kan du velge blant kjøretøy i kategorier som praktiske familiebiler, bensingjerrige økonomibiler og minibusser, eller du kan kjenne sjøluften i ansiktet med en av våre kabrioleter.

 
 • Duni/Marina Royal Palace

  Sixt Bilutleie
  Duni Royal Resort
  8133 Duni

  Ma. - Fr.10:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Duni?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt bilutleie i Duni og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Sixt forsikrer din leiebil mot tyveri og skader, og air condition er alltid nyttig å ha når du besøker denne sommerdestinasjonen. Andre nyttige tilleggsgoder som ekstra sjåfør og trådløst internett kan velges døgnet rundt på våre nettsider, og vi vil sørge for at leiebilen vil stå klar for deg på din valgte stasjon. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Duni

Med leiebil kan du komme deg litt lenger bort fra hotellene og strendene hvor de fleste gjestene holder til, og på den måten finne strender med mer plass og en roligere atmosfære. Duni har flere ganger fått heder for å holde det rent og miljøvennlig, slik at du slipper å bekymre deg for urent vann og søppel. Her kan du bedrive vindsurfing og slå et slag tennis dersom du føler for det. Litt utenfor byen finner du festningen Malkoto Kale, som er et spennende byggverk. Gjør deg klar til å kaste deg ut i bølgene i Bulgaria med Sixt bilutleie i Duni.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service