Bilutleie
Vitoria
Kollaps
Brasil // Vitoria
Endre personlige detaljer

Leiebil Vitoria: Sixt Bilutleie online

Vi i Sixt bilutleie i Vitoria gjør det til en enkel sak å leie bil i delstaten Espíranto Santo på vestkysten av Brasil. Vi har bilkategorier som passer ethvert reiseformål enten du reiser alene eller sammen med andre. Velg mellom kategoriene sedan og stasjonsvogn, SUV/4x4, vare- eller lastebil og sportsbil og cabriolet. Alle våre leiebiler leveres av ledende bilprodusenter og holder topp moderne standard, ettersom de byttes ut hver sjette måned. Velkommen til Sixt når du skal leie bil i Vitoria!

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Utleietjenester fra Sixt i Vitoria

Klikk på linken ovenfor for å få mer informasjon om vår stasjon og tjenester i Vitoria. Du finner Sixt sin stasjon for bilutleie på Vitoria flyplass, også kalt Eurico de Aguiar flyplass (VIX). Her kan du både hente og levere bilen, og dersom du bestiller og betaler online før avreise, står leiebilen din klar til deg ved ankomst. ). Vi garanterer at du får et kjøretøy i ønsket kategori, men en spesifikk bilmodell avhenger av tilgjengeligheten på leietidspunktet. Du kan også spesifisere hvilke tilleggstjenester du ønsker her på nettsiden, eller ta kontakt med våre hyggelige medarbeidere når du henter bilen.

Opplev Vitoria med leiebil fra Sixt

Vitoria er en vakker by beliggende omtrent midt på den brasilianske kystlinjen mot Atlanterhavet. Her vil du finne vakre strender så langt øyet kan se, og med en leiebil i Vitoria kan du også få med deg mange opplevelser og severdigheter i selve byen og regionen rundt. Byen er faktisk regnet som et av de beste stedene å bo i hele Brasil, som kanskje skyldes det lave innbyggertallet på litt i overkant av 300 000. Med et eget kjøretøy kan du enkelt ta turen til kystbyen Guarapari i sør og i nordøst finner du byen Aracruz. Besøk noen de vakre parkene i Vitoria, som for eksempel Pedra de Cebola eller Parque da Fonte Grande, og for en kulturell opplevelse er museet Solar Monjardim verdt en titt. Universitetet i byen og et måltid med brasilianske retter bør du heller ikke gå glipp av.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7