Bilutleie
Sao Paulo
Kollaps
Brasil // Sao Paulo
Endre personlige detaljer

Leiebil Sao Paulo: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i São Paulo kan hjelpe deg med å gjøre oppholdet i Brasil både komfortabelt og preget av frihet. Enten du kommer med fly eller er på gjennomreise, har vi flere tilgjengelige utleiekontorer i São Paulo, og vår moderne bilpark består av kategoriene sedan, stasjonsvogn, firehjulstrekker og vare- eller lastebil — og selvfølgelig cabrioleter og sportsbiler for den uforglemmelige kjøreopplevelsen i en av verdens største byer. La Sixt hjelpe deg med å finne din foretrukne leiebil i São Paulo.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Utleietjenester fra Sixt i São Paulo

Du får mer informasjon om våre ulike stasjoner ved å holde musepekeren over linkene ovenfor. Alle våre leiebiltjenester kan reserveres via våre nettsider, og er bestillingen bekreftet og betalt før avreise, har du en bil stående klar når du ankommer din valgte Sixt-stasjon. Du finner oss både i selve byen i tillegg til på São Paulo Guarulhos internasjonale lufthavn (GRU) og São Paulo Congonhas lufthavn (CGH). Du kan også komplettere leiebilen din etter dine ønsker og behov ved å bestille ekstratjenester som du finner her på nettsiden.

Hva du kan oppleve med leiebil i São Paulo

Med sine over 11 millioner innbyggere i selve bykjernen, og 19 millioner med drabantbyene rundt, er São Paulo den største byen på den sørlige halvkule og desidert en av verdens største byer. Det er en enorm by, full av kontraster mellom rikdom og fattigdom, men samtidig en vakker by som bør utforskes når du først har muligheten. Det er mengder av museer og teatre, restauranter, shoppingmuligheter, hoteller, skyskrapere. Besøk den japanske bydelen Liberdade, opplev nyere brasiliansk kunst på Museu de Arte Contemporanea, se mer enn 1 000 typer slanger på Butanta slangefarm, eller nyt storslagen utsikt over byen i Altino Arantes Building, São Paulos svar på Empire State Building. Når du trenger en pustepause, kan du legge turen til den vakre parken Ibirapuera Park eller kjøre til en av de vakre brasilianske strendene. Sixt bilutleie i São Paulo ønsker velkommen til Brasil!

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7