Bilutleie
Sao Luis
Kollaps
Brasil // Sao Luis
Endre personlige detaljer

Leiebil Sao Luis: Sixt Bilutleie online

Med Sixt leiebil i São Luís blir reisen i Brasil en enkel affære. Vi har bilkategorier for ethvert behov, enten du er alenereisende eller flere i reisefølget. Velg mellom sedan og stasjonsvogn, varebil eller firehjulstrekker, eller kjør komfortabelt med en sportsbil eller cabriolet langs de brasilianske strendene. Våre bilmodeller leveres av anerkjente produsenter og fornyes hver sjette måned, slik at du skal være sikker på å få en topp moderne leiebil med alle nødvendigheter. Sixt bilutleie i São Luís ønsker deg velkommen til det nordlige Brasil!

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Utleietjenester fra Sixt i São Luís

Få mer informasjon om våre tjenester for leiebil i São Luís ved å holde musepekeren over linken ovenfor. Alle reservasjoner kan gjøres på forhånd her på nettsidene, eller i skranken når du ankommer São Luís flyplass, hvis fulle navn er Marechal Cunha Machado internasjonale lufthavn (SLZ). Vi garanterer alltid at du får et kjøretøy i ønsket kategori, men en spesifikk bilmodell avhenger av tilgjengeligheten på leietidspunktet. Våre dyktige medarbeidere kan også hjelpe deg med reisetips og alle spørsmål du måtte ha.

Opplevelser med leiebil i São Luís

São Luís er virkelig verdt en rundtur med sin vakre beliggenhet helt nordøst i Brasil, i delstaten Maranhão. Sixt bilutleie i São Luís gir deg friheten til å oppdage hele området, og den unike kulturen i byen er å finne på UNESCOs verdensarvliste. Med sine nærmere 1 million innbyggere regnes byen som en mellomstor by, og har både vakker natur, historiske bygninger og kulturelle skatter å tilby alle besøkende og fastboende. Betrakt de vakre bygningene med flisbelagte fasader, som ikke finnes mange andre steder i verden, og besøk gamlebyen som er en av de store attraksjonene her. Ta også turen til kysten og strendene, der Ponta d'Areia er den mest besøkte av dem alle. Du finner imidlertid flere kilometer med strender der du kan nyte havet, strandlivet og solnedgangen. Sixt bilutleie ønsker deg god tur i São Luís!

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7