Bilutleie
Salvador
Kollaps
Brasil // Salvador
Endre personlige detaljer

Leiebil Salvador: Sixt Bilutleie online

Med leiebil i Salvador har du frihet til å kjøre hvor du vil og når du vil. Med Sixt er det enkelt å reservere leiebil, og du kan velge mellom en rekke bilkategorier som sedan eller stasjonsvogn, SUV/4x4, cabriolet og sportsbil eller vare- og lastebil. Dermed står du fritt til å tilpasse leiebilen til dine reise- og transportbehov, enten du reiser alene eller er sammen med én eller flere personer. Alle våre bilmodeller holder høy standard slik at du kan være trygg på både kvalitet og komfort for en god leiebilopplevelse her i Brasil.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Utleietjenester fra Sixt i Salvador

Vår stasjon for bilutleie i Salvador finner du på flyplassen, også kalt Deputado Luís Eduardo Magalhães internasjonale lufthavn (SSA). Hold musepekeren over linken ovenfor for mer informasjon om våre tilleggstjenester og tilgjengelighet i din foretrukne leieperiode. Bestiller og forhåndsbetaler du online, så vil din leiebil står klar for deg i Salvador ved ankomst. Ønsker du reisetips mens du befinner deg i byen, kan våre dyktige medarbeidere hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha. Merk deg at vi garanterer bilkategori, men spesifikke bilmodeller er avhengig av hva som er tilgjengelig på leietidspunktet.

Hva du kan oppleve med leiebil i Salvador

Salvador, også kalt São Salvador eller Salvador de Bahia, ligger i den nordøstre regionen Bahia i Brasil og er landets tredje største by. Byen er rik på historie og har en svært blandet kultur fra både Sør-Amerika, Afrika og Europa, og fra gammelt av var byens havn det viktigste importpunktet under slavehandelen. Med en leiebil kan du betrakte severdigheter som palasset på byens torg, universitetsmuseet og museet for moderne kunst. Du bør også oppleve en av byens 365 kirker, der Salvador kirke trolig er den flotteste av dem. Og kjør til Barra fyrtårn for å nyte utsikten over Atlanterhavet mens du drikker en varm kaffe eller en kald cerveza. Velkommen til Sixt bilutleie i Salvador!

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7