Bilutleie
Rio de Janeiro
Kollaps
Brasil // Rio de Janeiro
Endre personlige detaljer

Leiebil Rio de Janeiro: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Rio de Janeiro gjør det enkelt for deg å leie bil, og byens mange opplevelser og severdigheter ligger for dine føtter. Dermed kan du få med deg både de typiske turiststedene og byens rikholdige kultur og historie. Sixt tilbyr flere utleiestasjoner og kjøretøy innenfor en rekke bilkategorier. Du kan velge både type kjøretøy og hvor du ønsker å hente og levere bilen ved å klikke på linene nedenfor. Vi har både sedan, stasjonsvogn, varebil og firehjulstrekker, men om du vil nyte Rio på sitt aller beste, anbefaler vi en av våre stilige cabrioleter eller sportsbiler.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Utleietjenester fra Sixt i Rio de Janeiro

Våre stasjoner for bilutleie i Rio de Janeiro gjør det mulig for deg å skreddersy et kjøretøy til ditt reisemønster i byen, enten du henter bilen på Rio de Janeiro-Galeao internasjonale lufthavn (GIG) eller på et av våre bykontorer. Tilleggstjenester kan bestilles både online og ved ankomst for å sikre ekstra komfort og trygghet under oppholdet. Vi gjør oppmerksom på at en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst, mens bilkategorien er garantert.

Hva du kan oppleve med leiebil i Rio de Janeiro

Rio de Janeiro er ikke unnagjort på en weekend, og i denne sørøstre regionen og millionbyen i Brasil er en leiebil en absolutt nødvendighet. Den gir deg friheten til å oppleve både byen og naturområdene, historien og kulturen — men sett av nok tid! Byen har over 6 millioner innbyggere, og dermed sier det seg selv at selve byen krever sin tid å komme seg gjennom, selv med et eget kjøretøy. Se Kristusstatuen på nært hold med sin spektakulære utsikt over byen og havet fra toppen av Corcovado. Med leiebil i Rio de Janeiro er et besøk til Copacabana og Ipanema-standen et must, og ta gjerne en rundtur for å se de olympiske arenaene for OL 2016. Med Sixt i Rio de Janeiro har du uforglemmelige opplevelser i vente — er du heldig får du kanskje også med deg det berømte karnevalet i februar.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7