Bilutleie
Recife
Kollaps
Brasil // Recife
Endre personlige detaljer

Leiebil Recife: Sixt Bilutleie online

Ønsker du en komfortabel leiebil i Recife når du er på ferie eller forretningsreise i det østlige Brasil? Sixt kan tilby kjøretøy i flere bilkategorier, slik at du skal finne en bil som passer for deg og dine behov. Våre bilmodeller fra anerkjente produsenter kommer i kategoriene sedan og stasjonsvogn, cabriolet og sportsbil, SUV/4x4 og vare- eller lastebil. Dermed kan våre leiebiler tilpasses antall passasjerer, om du har stort eller lite plassbehov, eller om du ønsker en ekstra komfortabel bil med mye motorkraft. Hos Sixt bilutleie i Recife kan du velge bilmodeller fra øverste hylle.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Utleietjenester fra Sixt i Recife

Få mer informasjon om Sixt bilutleie i Recife ved å klikke på linken ovenfor. Her på nettsiden kan du forhåndsbestille både bilkategori og ekstratjenester for å skreddersy leiebilen til ditt reiseformål og transportbehov. Når bilen er forhåndsbetalt, vil den stå klar i henhold til dine spesifikasjoner når du ankommer Guararapes internasjonale lufthavn (REC) i Recipe. En spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten på leietidspunktet, men du vil alltid få en modell i samme kategori som du har bestilt. For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte våre medarbeidere, enten på nett eller ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Recife

Recife er beliggende på østkysten av Brasil, nærmere bestemt i delstaten Pernambuco, som ligger i den tropiske klimasonen. Den strategiske beliggenheten gjør byen til et viktig knutepunkt for handel og eksport, og antallet innbyggere har oversteget 1,3 millioner. Byens demninger og kanaler gjør den til en spesiell opplevelse i seg selv. Bakgrunnen for byggekonstruksjonene er at byen ligger i et delta, samt at hollenderne etablerte byen på 1600-tallet og bidro med sine byggekunnskaper. Besøk både den gamle og den nye bydelen med din leiebil i Recife, og kjør over de vakre broene fra øyene til fastlandet. Gå heller ikke glipp av en av verdens mest kjente strender, nemlig Boa Viagem-stranden, med kritthvit sand og skyskrapere langs strandpromenaden. For kulturelle opplevelser bør du avlegge Det gylne kapellet et besøk, eller en av de mange vakre historiske og religiøse bygningene. God tur!

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7