Bilutleie
Porto Alegre
Kollaps
Brasil // Porto Alegre
Endre personlige detaljer

Leiebil Porto Alegre: Sixt Bilutleie online

Hos Sixt er det enkelt å reservere leiebil i Porto Alegre i Brasil. Vi har kjøretøy for ethvert budsjett og reisebehov, og for både enkeltpersoner og gruppereisende. Innenfor bilkategoriene vi tilbyr kan du velge mellom sedan og stasjonsvogn, SUV/4x4, sportsbil og cabriolet eller vare- og lastebiler. Alle våre bilmodeller kommer fra anerkjente leverandører og holder høy standard. Her hos oss i Sixt bilutleie i Porto Alegre er du sikret en fornøyelig og sikker leiebilopplevelse.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Utleietjenester fra Sixt i Porto Alegre

For å få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Porto Alegre, kan du klikke på linken ovenfor. Du vil blant annet se hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige, slik at du kan skreddersy leiebilen til dine behov. GPS eller barneseter kan være nyttige som ekstrautstyr, og om du bestiller og betaler online før avreise, vil leiebilen stå klar til deg når du ankommer Porto Alegre flyplass, også kalt Salgado Filho internasjonale flyplass (POA).

Hva du kan oppleve med leiebil i Porto Alegre

I Porto Alegre, som er hovedstad i delstaten Rio Grande do Sul på østkysten av Brasil, har du mange opplevelser i vente når du disponerer et eget kjøretøy. Byen i seg selv er en opplevelse, og med mer enn 1,5 millioner innbyggere skorter det ikke på severdigheter, restauranter og attraksjoner i bykjernen. Med leiebil i Porto Alegre har du full frihet til å bevege deg både i bygatene og i hele delstaten i ditt eget tempo. Hvorfor ikke få med deg litt historie og besøke Metropolitan-katedralen, før du fortsetter med et besøk på et av byens travle markeder? Byen har også flere fine grønne lunger å besøke for en piknik eller pause. For kultur og historie kan Porto Alegre tilby en rekke teatre, museer og historiske bygninger, eller den botaniske hagen som har praktfulle vekster fra denne verdensdelen. Og når du synes du har fått fullt utbytte av dagens kjørte kilometer, kan du avslutte kvelden med å nyte den spektakulære solnedgangen over Guaiba-elvens munning.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7