Bilutleie
Navegantes
Kollaps
Brasil // Navegantes
Endre personlige detaljer

Leiebil Navegantes: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Navegantes ønsker deg velkommen til en positiv leiebilopplevelse i Sør-Brasil. Våre bilkategorier spenner fra personbiler og stasjonsvogner til cabrioleter, sportsbiler, firehjulstrekkere og varebiler. Leier du bil hos Sixt er du sikret en modell som holder høy kvalitet, ettersom alle modeller skiftes ut hver sjette måned. Dermed kan du være trygg når du har leiebil i Navegantes fra Sixt, og du har stor valgfrihet som gjør at du kan få et kjøretøy som passe de fleste behov.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Utleietjenester fra Sixt i Navegantes

Du finner mer informasjon om Sixt bilutleie i Navegantes ved å klikke på linken ovenfor. Våre ekstratjenester som GPS, barnesete eller ekstra forsikringer kan bestilles online eller i skranken ved ankomst på Navegantes flyplass (NVT). Ved forhåndsbestilling og betaling på nett står en bil i ønsket bilkategori klar til deg når du kommer. Merk deg at en spesifikk bilmodell ikke kan reserveres, men er avhengig av tilgjengelighet på leietidspunktet.

Hva du kan oppleve med leiebil i Navegantes

Navegantes er en vakker kystby og et populært turistmål helt i det sørlige Brasil, nærmere bestemt i delstaten Santa Catarina. Fiskeri- og skipsbyggerindustrien driver økonomien i Navegantes, mens turistnæringen også er en viktig del av inntektene. Blant severdighetene i byen finner du Vår frues kirke, samt de flotte strendene som strekker seg fra Navegantes både nordover og sørover langs kystlinjen mot Atlanterhavet. Her kan du nyte sol og varme i det tropiske klimaet, og hvorfor ikke prøve surfeferdighetene? For å få fullt utbytte av leiebilen i Navegantes, anbefales også en tur til Florianópolis som er hovedstaden i Santa Catarina-regionen. Sixt bilutleie i Navegantes ønsker deg en herlig ferie, og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha når du leier bil hos oss.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7