Bilutleie
Natal
Kollaps
Brasil // Natal
Endre personlige detaljer

Leiebil Natal: Sixt Bilutleie online

Sixt bilutleie i Natal sørger for at du får et pålitelig og trygt fremkomstmiddel på din reise i Brasil. Vi tilbyr kjøretøy i en rekke kategorier, slik at du skal kunne velge en leiebil som passer for ditt formål og dine behov. Enten du trenger en personbil eller stasjonsvogn i økonomiklassen, en 4x4 for ekskursjoner, en varebil med stor plass eller en sportsbil eller cabriolet for å oppleve naturen på nært hold — her hos oss kan vi hjelpe deg på vei. Alle våre bilmodeller holder høy standard og skiftes ut hver sjette måned for å opprettholde kvaliteten og komforten. Velkommen til Sixt bilutleie i Natal!

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Utleietjenester fra Sixt i Natal

Få mer informasjon om våre tjenester for bilutleie i Natal ved å klikke på linken ovenfor. Du kan selvsagt tilpasse leiebilen din ved å bestille ekstratjenester online eller ved ankomst. Vi tilbyr barneseter og GPS samt mulighet for ekstra forsikringer eller å kunne være flere som kjører bilen. Ved forhåndsbestilling vil bilen stå klar til henting når du ankommer Greater Natal internasjonale flyplass (NAT).

Hva du kan oppleve med leiebil i Natal

I den nordøstre regionen av Brasil finner du Natal i delstaten Rio Grande do Norte. Med leiebil i Natal kan du enkelt komme deg fra flyplassen og inn til selve byen, og du kan også nyte full reisefrihet med ubegrenset kjørelengde som er inkludert i leiebilavtalen. Opplev den fantastiske broen over elven Potengi som forbinder den nordre og østre delen av Natal by. Herfra kan du også legge turen til en av de vakre strendene i nærheten, for eksempel Ponte Negra som foretrekkes av mange turister og velstående lokalbeboere. Når du kjører langs kysten sørover vil du få mange flotte naturopplevelser med laguner, steinformasjoner og sanddyner. Ikke glem å få med deg et fristende, brasiliansk måltid i Natal sentrum og avlegg gjerne et besøk til et av markedene eller byens viktigste historiske byggverk, Forte dos Reis Magos eller det historiske senteret, som er blant landets kulturarvsteder.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7