Bilutleie
Manaus
Kollaps
Brasil // Manaus
Endre personlige detaljer

Leiebil Manaus: Sixt Bilutleie online

Om du skal besøke Manaus i delstaten Amazonas i Brasil vil du ha stor nytte av et eget kjøretøy for å komme deg rundt i byen og regionen. Vi i Sixt tilbyr leiebil i Manaus til svært konkurransedyktige priser, og du kan velge mellom flere bilkategorier som personbil og stasjonsvogn, cabriolet og sportsbil, firehjulstrekkere og varebiler. Alle våre biler byttes ut hver sjette måned, nettopp for at du skal være trygg på at bilen du leier holder høy standard. Sixt bilutleie i Manaus gir deg en positiv leiebilopplevelse.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Utleietjenester fra Sixt i Manaus

Få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Manaus ved å klikke på linken ovenfor. Vi tilbyr en rekke tilleggstjenester som du kan bestille når du leier bil fra Sixt. Du kan bestille online før avreise eller ta kontakt med vårt utleiekontor ved ankomst og få hjelp av våre dyktige medarbeidere. Vi gjør oppmerksom på at spesifikke bilmodeller er avhengig av tilgjengeligheten på leietidspunktet, men du får garantert en bil i samme kategori som du har bestilt.

Hva du kan oppleve med leiebil i Manaus

Manaus ligger ved elven Negro i den nordre regionen av Brasil, nærmere bestemt i Amazonas. Dersom du har forhåndsbestilt leiebilen fra Sixt ved vår bilutleie i Manaus, vil den stå klar til deg når du ankommer Eduardo Gomes-Manaus internasjonale flyplass (MAO). Dra på tur gjennom jungelen og regnskogen, men sørg for at du får med deg en guide som holder hva de lover. Det er mange som vil selge deg sine guidetjenester, så undersøk godt på forhånd. En uunnværlig opplevelse er en dagstur for å se Presidente Figueiredo-fossene — en kjøretur på drøye 10 mil fra selve byen. Her finner du også den vakre grotten Gruta do Refugio do Maruaga med sine spesielle fiskearter, amfibier og krokodiller. Her i Manaus bør du også få med deg det spesielle gummimuseet, og nyte brasiliansk mat på sitt beste i en av byens restauranter.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7