Bilutleie
Maceio
Kollaps
Brasil // Maceio
Endre personlige detaljer

Leiebil Maceio: Sixt Bilutleie online

Maceió er stedet for deg som både vil ha naturopplevelser og deilig slaraffenliv på innbydende sandstrender. Her i Brasils østlige delstat Alagoas finner du mangroveskoger og palmetrær som gir deg ekte tropisk følelse, samt strender med dramatiske klipper i bakgrunnen. Ved disse breddegradene er det badetemperatur året rundt, og med leiebil i Maceió kan du enkelt finne ditt personlige strandparadis. Hos Sixt kan du velge blant kategorier som praktiske familiebiler, økonomibiler til svært lave priser, solide 4x4 som tar deg fram i kupert terreng, eller sportsbiler for deg som vil ha noe spesielt.

 
 • Maceio Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Rodovia BR 104
  57100-971 Maceio

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Maceio Sentrum

  Sixt Bilutleie
  Av Fernandes Lima 3235
  57057-000 Maceio

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 16:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Maceió?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie på Maceió flyplass (MCZ) og hvilke ekstratjenestene som er tilgjengelige her. Ikke vær redd for å legge ut på lengre dagsturer nord- eller sørover fra Maceió da alle våre modeller har ubegrenset kjørelengde inkludert i leiebilavtalen, og air condition kommer godt med ettersom temperaturene kan bli svært høye. Tilleggsgoder som barnesete og ekstra forsikringer er alltid mulig å skaffe på våre oversiktlige nettsider. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Maceió

Langs Maceiós strender er det gode muligheter for surfing i det klare grønne vannet, eller bare kast deg ut i bølgene og nyt den deilige temperaturen i vannet. For en eksepsjonell naturopplevelse kan du hoppe på en skonnert til Gunga strand, som er en av Brasils 10 beste, med klippeformasjoner og palmetrær i mengder. Ved lavvann er det også populært å ta båt ut til revene, som lager naturlige bassenger som er ypperlige for snorkling, og det finnes flytende barer der du kan nyte en deilig drink. Sixt bilutleie i Maceió lar deg se det beste av hva byen kan by på.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Utmerket kundeservice 24/7